PNL Sibiu a stabilit pe cine propune viceprimar al Sibiului - Nu va fi Adrian Bibu

   

Legat de cele doua functii au existat o serie de zvonuri despre aliantele incheiate intre PNL si FDGR. S-a speculat si faptul ca Adrian Bibu, candidatul PNL pentru primarie nu ar fi acceptat pe postul de viceprimar de catre Astrid Fodor care nu il agreaza.
Cert este ca niciuna dintre formatiuni nu detine majoritatea in Consiliul Local- PNL are 9 consilieri, FDGR 8, asa ca este nevoie de o alianta intre cele doua.

Surse din cadrul PNL au declarat pentru Ora de Sibiu ca s-a stabilit numele viitorului viceprimar propus din partea partidului. Acesta este inca tinut la secret si va fi facut public zilele urmatoare. Aceleasi surse au declarat ca viitorul viceprimar PNL a fost ales dupa discutii cu Astrid Fodor, ceea cea inseamna ca a fost agreat de aceasta.

Cert este faptul ca nu este vorba despre Adrian Bibu, care "isi va continua activitatea acolo unde este", dupa cum au declarat sursele Ora de Sibiu, adica din calitatea de consilier local si director al Salii Transilvania.

S-a mai zvonit si faptul ca fostul viceprimar Tiberiu Dragan ar putea reveni pe functie, dar si acest nume iese din discutie. "Nu este vorba nici despre dansul, doar nu a plecat pentru a se intoarce", spun sursele Ora de Sibiu.

In aceasta situatie, dintre consilierii locali ai PNL un nume ce ar putea trece ca viceprimar ar fi cel al lui Alexandru Dumbrava, inspectorul scolar judetean general. Razvan Pop ar mai fi o solutie, dar acesta si-a dat demisia din functie, fiind urmat de Tiberiu Dragan, iar la acel moment s-a vorbit despre disensiuni intre el si Astrid Fodor.

Un al doilea post de viceprimar revine celor de la FDGR, iar aici, cel mai probabil Corina Bokor isi va urma proiectele incepute in mandatul trecut.
Miercuri, 28 Octombrie 2020, ora 14:15
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Povestea unui sibian cu Covid-19, transferat in Germania - "Am asteptat doua zile la urgenta, pentru a primi un loc"
Pacientii care ajung la urgenta relateaza niste experiente ingrozitoare. Acestia asteapta ore in sir ...
Doi procurori cunoscuti din Sibiu ies la pensie
Este vorba despre seful Sectiei judiciara de la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, procurorul ...
Precizari despre carantina de la Medias, Avrig si Orlat - La ce ora se inchid magazinele si ce model de declaratie se accepta
Duminica a avut loc sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor