POLIEsISTII SIBIENI NU IARTA NIMIC: sute de kilograme de marfa confiscate, 35.560 kg carne si produse din carne-indisponibilizate. S-a lasat si cu DOSARE PENALE!

Sursa: SibiuNews
Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 20:37
48 citiri
In preambulul Sarbatorilor Pascale, politistii sibieni, in colaborare cu reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu si cei ai Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Sibiu au demarat actiuni specifice pentru combaterea evaziunii fiscale si protejarea sanatatii alimentare a sibienilor. Si au fost... intransigenti!
Obiectivul principal al actiunilor l-au constituit protejarea populatiei impotriva actelor ilicite de comert cu produse ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.