Psiholog: "La 26 de ani de la moarte, Arsenie Boca nu este doar Sfantul Ardealului, el a devenit si tricou, si prosop de plaja, si cana de cafea sau orice alt obiect ce poate fi vandut"

Sursa: SibiuNews
Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 20:04
374 citiri
Maine, 28 noiembrie 2015, se comemoreaza 26 de ani de la trecerea in nefiinta a parintelui Arsenie Boca, unul dintre martirii gulagului comunist. La peste un sfert de veac de la moartea parintelui, zeci de mii de pelerini din Romania si din strainatate viziteaza anual mormantul "Sfantului Ardealului", la Manastirea Prislop.
Dincolo de minunile la care multi credinciosi afirma ca le-au trait la mormantul lui Arsenie Boca, psihologul Iuliana Fulas afirma ca parintele cunoastea foarte bine ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.