Raspunsul politiei pentru sibianul care l-a reclamat pe Iohannis ca nu a purtat masca - "Fapta trebuie constata de un agent prin propriile simturi"

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 11:00
32 citiri
Sectia 2 Politie Bucuresti afirma, intr-un raspuns adresat unui barbat care a dorit sa afle daca presedintele Klaus Iohannis a fost sanctionat pentru ca nu a purtat masca la Congresul PNL, ca nu a existat nicio sesizare la 112 in acest sens si ca nici nu a fost constatata o contraventie, deoarece, conform legii, aceasta trebuie constatata de organele de politie "prin propriile simturi". Barbatul este acelasi care a cerut informatii similare si in legatura cu prezenta presedintelui, fara masca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu