Rudele unei paciente internata la spital in Sibiu acuza autoritatile - "Spun ca are coronavirus numai ca sa mai raporteze un deces COVID"

Miercuri, 13 Mai 2020, ora 18:14
89 citiri
Multe semne de intrebare in cazul unei femei de 45 de ani din Buia care a ajuns la Spitalul Judetean Sibiu in urma unui accident in gospodarie. Medicii spun ca, Maria Szanto are coronavirus desi, potrivit rudelor, aceasta a fost preluata cu Ambulanta dupa ce a facut o criza de epilepsie si a cazut pe foc. Cand a fost preluata de la domiciliu, femeia avea arsuri de gradul 3 pe jumatate din suprafata corpului si arsuri severe ale cailor respiratorii. Preluata de Ambulanta cu arsuri grave pe tot ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu