S-au afisat rezultatele la Bac - Sapte elevi de zece la Sibiu

   

Rezultatele la Bacalaureat au fost afisate. Sapte elevi din judetul Sibiu au reusit sa obtina media zece la examenul maturitatii.Dintre cei sapte elevi de zece, patru au studiat la Colegiul National "Octavian Goga" din Sibiu, doi la Colegiul National "Gheorghe Lazar" Sibiu, iar unul la Colegiul "Scoala Nationala de Gaz" Medias.

Rezultatele la BAC in judetul Sibiu pot fi consultate AICI.

Doi dintre elevii de zece de la Colegiul National "Octavian Goga" au fost la profilul Filologie, iar alti doi la profilul Stiinte ale Naturii. Cei doi elevi de la Colegiul National "Gheorghe Lazar" au fost la profilul Stiinte ale Naturii, iar elevul inscris la Colegiul "Scoala Nationala de Gaz" Medias a terminat la profilul Matematica Informatica.

Cand se depun contestatiile
Contestatiile pot fi depuse in ziua afisarii primelor rezultate la BAC 2020, adica marti, 30 iunie, intre orele 16:00 si 20:00, dar si pe 1 iulie, intre orele 8:00 si 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise si prin mijloace electronice. In aceasta situatie, candidatii completeaza, semneaza si depun/transmit prin mijloace electronice si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, declaratia-tip este semnata si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora. Contestatiile pot fi depuse si in format fizic, ca in anii anteriori.
Marti, 30 Iunie 2020, ora 12:34
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Noi detalii despre cazul sibianului amendat ca a facut gratar in curtea casei
Un barbat din Sibiu acuza ca a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un politist a intra in ...
O fabrica importanta din judetul Sibiu se inchide in curand
JLG a inaintat Uniunii planuri pentru inchiderea unitatii sale de productie din Medias, Romania. ...
Marturii din locul unde a fost gasita micuta cazuta in Cibin - "Era in apa, sub o salcie"
Povestea micutei Adelina, fetita care a cazut accidental in raul Cibin, a impresionat o intreaga ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor