Scandal monstru facut de un afacerist sibian pe aeroport la Timisoara - Politia l-a oprit sa urce in avion

   

Mircea Ureche, cunoscut drept Boromir, fiu al unui important om de afaceri din Sibiu, a facut scandal pe Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara. Acesta a fost oprit de comandantul unei aeronave sa se urce la bord. Potrivit opiniatimisoarei.ro, un scandal monstru a avut loc sambata dupa-amiaza, in salonul VIP de la plecari externe al aeroportului din Timisoara. Afaceristul sibian Mircea Ureche, zis Boromir, trebuia sa zboare cu un avion pana la Munchen, iar de acolo sa plece in America, la New York.Pana la ora imbarcarii insa, afaceristul a decis sa stea la salonul Business Lounge. Acolo i-a adresat cuvinte jignitoare unei operatoare de handling din cadrul compartimentului Protocol si Informatii. Totul s-a petrecut sub privirile altor pasageri din incapere. Se pare ca tanarul a vrut sa demonstreze ca este o "persoana importanta", astfel ca s-a deplasat catre vitrina cu bauturi aloolice, de unde a luat o sticla cu whiskey pe care nu a ezitat sa o goleasca rapid. Angajata i-a atras atentia, spunandu-i ca nu este politicos si i-a cerut sa ii inapoieze sticla. In acel moment, sibianul i-a raspuns obraznic, a amenintat-o si a atentionat-o ca el este "o persoana influenta si importanta".
Vazand ca nu poate sa stea de vorba cu el, femeia a chemat politia. Sibianul le-a spus politistilor de frontiera ca ii e frica de zbor si ca nu a agresat-o pe femeie nici fizic, nici verbal.
Mare i-a fost mirarea afaceristului cand, la momentul imbarcarii in cursa spre Munchen, a aflat ca i s-a refuzat aceesul la bord de catre comandantul avionului. Motivul: sibianul se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Mircea Ureche a fost nevoit sa astepte alta cursa si, in plus, sa isi cumpere noi bilete de avion pentru a ajunge la destinatia finala, New York.
Sursa: opiniatimisoare.ro
Duminica, 10 Noiembrie 2019, ora 01:59
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Chef cu zeci de persoane la un local din centrul Sibiului - Amenzi de 34.000 de lei pentru petrecareti si patronul restaurantului
Nu mai putin de 28 de persoane au fost amendate pentru ca au participat la un chef de la un local ...
Rasare inca un Kaufland la Sibiu - Centru comercial de amploare pe Calea Cisnadiei
Terenul pe care urmeaza a fi construit noul Kaufland se invecineaza cu localitatea Cisnadie, ...
Municipiul Sibiu si alte trei localitati, in scenariul rosu - Masca obligatorie, se inchid scolile si restaurantele
In localitatile care pana vineri se aflau in scenariul rosi scolile au fost deja inchise si s-a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor