Sibienii izolati la domiciliu verificati de politisti

   

Sute de sibieni sunt in continuare fie izolati la domiciliu, fie in carantina. Acestia sunt verificati zilnic de politisti. Potrivit informatiilor transmise de Prefectura Sibiu, luni nu a fost identificata nicio persoana care sa nu respecte masurile impuse de autoritati.La data curenta, Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Cpt. Dumitru Croitoru" al judetului Sibiu monitorizeaza un numar de 869 persoane izolate si 18 persoane in carantina.

Politistii sibieni continua sa actioneze integrat, impreuna cu celelalte structuri teritoriale cu atributii in domeniul ordinii si sigurantei publice, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID - 19. Astfel, in cursul zilei de 29 iunie, politistii sibieni au verificat 763 de persoane si 4 SC/PFA cu privire la respectarea masurilor si interdictiilor impuse.

De asemenea, efectivele Politiei Locale au verificat 197 de persoane si au aplicat un avertisment unei persoane pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzatoare a mastii de protectie, in mijlocul de transport in comun, pe toata durata calatoriei.

Va reamintim ca in judetul Sibiu, de la debutul pandemiei si pana in prezent au fost confirmate pozitiv in urma testarii SARS CoV-2, 652 de persoane (dintre care 607 adulti si 45 copii). Pana la data curenta au fost declarate vindecate si externate 484 de persoane, iar 52 persoane au decedat, din randul celor confirmate pozitiv. De asemenea un numar total de 4 persoane au fost reinfectate dintre cele care au fost vindecate si externat, pana in prezent.
Marti, 30 Iunie 2020, ora 14:01
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Noi detalii despre cazul sibianului amendat ca a facut gratar in curtea casei
Un barbat din Sibiu acuza ca a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un politist a intra in ...
O fabrica importanta din judetul Sibiu se inchide in curand
JLG a inaintat Uniunii planuri pentru inchiderea unitatii sale de productie din Medias, Romania. ...
Marturii din locul unde a fost gasita micuta cazuta in Cibin - "Era in apa, sub o salcie"
Povestea micutei Adelina, fetita care a cazut accidental in raul Cibin, a impresionat o intreaga ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor