Sibiul revine la normalitate - Cafenelele din oras deschise in regim "take - away"

   

Sibiul revine, incet, incet, la normalitate. Mai multe cafenele din urbea de pe Cibin sunt deschise si in aceasta perioada, insa doar in regim de take - away. Sibienii care au pofta sa bea o cafea buna trebuie sa stie ca o pot lua la "pachet" sau o pot comanda la domiciliu ori la locul de munca din mai multe locatii din oras.Chiar daca terasele si cafenelele au fost inchise, asta nu inseamna ca nu mai putem savura cafeaua preferata. La Sibiu, mai multi proprietari au ales sa redeschida cafenelele in regim de take-away. Daca ai pofta de cafea de la Starbucks, The Refresh, Hug The Mug, AM PM Coffee, 146 I Love Coffee, Coffee 2 Go sau de la Mandra, mergi direct in locatii sau plaseaza o comanda si cafeaua vine la tine.

Lantul de cafenele Starbukcs a anuntat, vineri dimineata, ca mai multe locatii din tara se redeschid in regim de take-away si drive thru. Printre ele se numara si locatia din Piata Mare din Sibiu. Programul cafenelei este urmatorul: Luni - Duminica, in intervalul orar 08:00 - 16:00.

The Refresh a deschis locatia din Piata Mare inca din 17 mai, tot in regim de take-away. Sibienii sunt asteptati intr-o atmosfera noua, dar la fel de prietenoasa, de luni pana sambata, in intervalul orar 09.00 - 21.00, si duminica, in intervalul orar 10.00 - 21.00. Daca nu aveti drum prin centrul orasului, stati fara grija, cafeaua sau fresh-ul dorit vin la voi, fiindca The Refresh onoreaza si comenzi la numarul de telefon 0727 394 922. Mai mult, sibienii care fac comenzi de minim 25 de lei au livrarea gratuita.

"Pentru bunul mers al lucrurilor, dar mai ales pentru ca e sanatos, am aprecia tare mult sa respectati urmatoarele 3 aspecte (obligatorii), atunci cand ne vizitati: purtati masca de protectie, pastrati o distanta de minim 1,5 m fata de persoana din fata, urmati indicatiile sagetilor de pe podea", se arata pe pagina de Facebook The Refresh.

Si Coffee 2 Go Sibiu functioneaza tot in regim de take - away. Gasesti cafea buna in cele doua locatii de pe Bulevardul Mihai Viteazu si Piata 1 Decembrie 1918. Daca nu vrei sa iesi din casa, cafeaua vine la tine. Coffee 2 Go face livrari la domiciliu in cartierele Doamna Stanca, Hipodrom, Avantgarden si Vasile Aaron. Comanda telefonic la numarul: 0372 904 871.

AM PM Sibiu a anuntat pe Facebook ca au pornit motoarele si s-au reintors la treaba. Sibienii sunt asteptati la locatia de pe strada Ocnei nr. 25. Programul este urmatorul: Luni - Vineri: 09.00 - 16.00 si Sambata - Duminica: 10.00 - 17.00.

Si sibienii de la 146 I Love Coffee va asteapta pe strada Ocnei, nr. 18 si pe perioada starii de alerta. Hai sa iti cumperi cafeaua preferata de luni pana vineri, intre orele 07.30 - 15.00 si sambata intre orele 09.00 - 13.00.

Hug the Mug te asteapta in locatia de pe Nicolae Balcescu sa iti iei cafeaua, iar Hug the Plate a redeschis din 15 mai pentru livrari. Programul este: Luni - Vineri 08.00 - 17.00 si Sambata - Duminica 09.00 - 18.00.

"Intra pe https://shop.hugthemug.ro si alege-ti produsele Hug the Mug si Hug The Plate pe care doresti sa ti le aducem! Comanda de minim 35 ron si ai transport gratuit in Sibiu", se arata pe pagina de Facebook.

FOTO: Facebook / Hug the Plate
De asemenea, cafeneaua Mandra de pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu este deschisa pentru comenzi take-away.
Vineri, 22 Mai 2020, ora 15:51
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Localitatile din Sibiu unde apa nu e potabila - Oamenii o beau fara sa stie ca e contaminata
In peste 800 de comune din Romania apa nu este potabila. Oamenii o beau fara sa stie ca este ...
FOTO - Ferrarri facut praf intr-un accident in judetul Alba
Un Ferarri a fost puternic avariat duminica dupa-amiaza, in comuna Sugag din judetul Alba. Masina ...
Coronavirus, Sibiu. Cifre ciudate transmise de DSP
56 persoane au fost declarate ca fiind vindecate intr-o singura zi, iar testele variaza de la o zi ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor