Situatie disperata la azilul din Selimbar - Doua decese si zeci de infectati - Directoarea centrului: "Va rog sa ma lasati in pace! M-ati auzit?"

Vineri, 02 Octombrie 2020, ora 15:32
39 citiri
Directia de Sanatate Publica Sibiu a demarat o ancheta epidemiologica la un centru de batrani din Selimbar. Peste o suta de persoane au fost testate pentru COVID-19, 40 fiind confirmate pozitiv. Dintre acestea, 9 sunt angajati, iar 31 beneficiari. In cadrul centrului au fost testate in total un numar de 115 persoane. Din randul beneficiarilor confirmati pozitiv, doua au pierdut lupta cu viata. Este vorba despre doua persoane de sex feminin, in varsta de 81 si, respectiv 90 de ani care aveau si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu