USR PLUS catre membrii Consiliilor de Administratie din scolile din Sibiu - "Sanatatea copiilor nostri este in mainile voastre"

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 16:52
50 citiri
USR PLUS Sibiu a formulat o scrisoare deschisa catre membrii Consiliilor de Administratie din scolile si liceele din judet. Organizatia este constienta ca orice parinte lupta pentru sanatatea copilului lui si face un apel catre consiliile de administratie din scoli sa constienzizeze pericolul de infectare cu noul coronavirus. USR PLUS spune ca stie ca niciun parinte nu isi doreste scoala online, dar ca si astfel de cursuri sunt foarte bune, orele se pot recupera iar structura anului scolar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu