VIDEO Daniela Cimpean, mesaj in prima zi de carantina - "Aceasta situatie nu este consecinta lipsei de respect pentru viata in judetul Sibiu"

Luni, 16 Noiembrie 2020, ora 21:41
49 citiri
"Suntem, astazi, impreuna in prima zi de carantina pentru Sibiu, Selimbar, Cisnadie si Talmaciu. Din pacate, cele mai afectate zone din Romania sunt cele din centrul si vestul tarii, incidenta cumulata fiind mai mare de 5 cazuri la mia de locuitori in judetul nostru, in Cluj, Timis, Alba, Salaj, Bihor, Brasov, Arad sau Mures. Aceste cifre sau altele asemanatoare nu ne impart in cei buni si cei rai sau in cei ce respecta si cei ce nu respecta regulile. Ele ne impart doar in cei loviti astazi mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu