VIDEO FOTO - Sibianul milionar la 26 de ani - Vlad Stoica s-a imbogatit din cryptomonede si are un bolid de peste 250.000 euro

Joi, 13 Ianuarie 2022, ora 11:41
257 citiri
Un stil de viata la care multi nici nu indraznesc sa viseze s-a transformat in realitate pentru un tanar din Sibiu. Acum vrea sa impartaseasca si altora experienta sa.
Pasiunea lui Vlad pentru afaceri a inceput in adolescenta cand si-a dorit- pentru prima oara- sa cheltuiasca din banii lui, nu din cei ai parintilor... Hotarat sa reuseasca- a cautat reteta succesului pe Google:

Vlad Stoica, investitor: "Am cautat prima data pe Google cum sa faci bani online. De acolo fast forward multi ani in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu