VIDEO FOTO Thyssenkrupp Bilstein a deschis o noua fabrica la Sibiu - Compania a investit 60 milioane de euro

   

O noua fabrica Thyssenkrupp Bilstein s-a deschis oficial, marti, la Cristian. Cei prezenti la inaugurare au putut afla detalii despre istoria companiei si au avut ocazia sa faca un tur al fabricii. "Deschiderea acestei fabrici este extrem de importanta atat pentru Thyssenkrupp, cat si pentru angajatii nostri. Construirea unei noi fabrici in Sibiu ajuta atat la dezvoltarea afacerilor in in automotive ale congenului Thyssenkrupp, cat si pentru dezvoltarea economiei locale", spune directorul fabricii.Cum a ajuns Thyssenkrupp Bilstein la Sibiu

In urma cu 23 de ani, Thyssenkrupp Bilstein a decis sa investeasca in Romania. In data de iunie 1996, pe strada Henri Coanda din Sibiu s-a semnat contractul dintre Thyssenkrupp Bilstein si Compa. Thyssenkrupp avea la acel moment 73% din actiuni, iar Compa 27%. In primii zece ani compania s-a focalizat pe aducerea de noi tehnologii in Sibiu in vederea dezvoltarii de produse de prim montaj. Apoi a inceput sa se focalizeze pe dezvoltarea afacerii de after-market.

EmbedCopy and paste this HTML code into your webpage to embed.

"Am reusit sa facem asta investind continuu in cunostiinte ingineresti si aducand in Sibiu un nou Bilstein. Astazi avem un colectiv complet de ingineri capabil sa dezvolte 250 de proiecte noi de after-market aici. Exapansiunea din Sibiu a devenit necesara datorita semnarii de noi contracte, pentru clientii nostri, Daimler, Porsche si Jaguar Land Rover. Un rol extrem de important in luarea acestor decizii a fost rezultatele noastre din anii precedenti, experienta foarte buna in colaborarea cu autpritatile locale, extinderea infrastructurii, cat si devotamentul deosebit al angajatilor nostri", spun reprezentantii Thyssenkrupp Bilstein Sibiu.


Investitie de 60 milioane de euro in ultimii trei ani la Sibiu

Produsele dezvoltate la Sibiu de catre companie sunt atat amortizoare conventionale, cat si amortizoare controlate electronic pentru clientii premium. Amortizoarele active care se vor produce aici, in noua fabrica, respecta cerinte de conectivitate si inteligenta la sofat. Aceste componente vor putea anticipa situatiile de condus si nu vor mai reactiona doar, ci vor recunoaste influentele externe si le vor controla in mod activ. Rezultatul este o experienta a sofatului extrem de placuta.

Pentru ca toate aceste lucruri sa fie posibile, Thyssenkrupp Bilstein a investit in Sibiu mai mult de 60 de milioane de euro doar in ultimii trei ani, dezvoltand cele mai moderne tehnologii.

Colaborare cu ULBS si invatamant dual la Liceul Tehnologic "Avram Iancu"

Thyssenkrupp are o colaborare cu Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu si, de asemenea, investeste in invatamantul dual, astfel ca au deja clase la Liceul Tehnologic "Avram Iancu".

In acelasi timp, compania asigura intern cursuri de pregatire pentru toti angajatii intr-un centru de pregatire. "Formarea tinerilor din Sibiu este foarte importanta pentru noi. In fiecare an. Circa 500 de tineri sunt calificati mai ales in profesii tehnice. In plus, Thyssenkrupp si alte companii din regiune au lansat anul trecut un sistem de invatamant dual. Thyssenkrupp din Sibiu este foarte bine pozitionat pentru viitor. Datoram acest lucru numeroaselor persoane care au muncit din greu pentru a extinde aceasta unitate in ultimii trei ani", spun reprezentantii Thyssenkrupp.
Miercuri, 26 Iunie 2019, ora 00:47
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Ambient nu moare - Solutia gasita de Ciolan pentru a salva magazinele si brandul
"Solutia pe scurt: Admis cererea formulata de catre creditoarea DGAMC Bucuresti (Directia Generala ...
Iohannis a transmis un mesaj de condoleante Familiei Regale dupa moartea printului Philip
Seful statului, Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de condoleante Familiei Regale si ...
FOTO: Cel mai popular autobuz electric din Europa in teste la Sibiu - Are autonomie de peste 200 kilometri
Citeste si Un autobuz electric a traversat Transfagarasanul si a ajuns... dec. 4, 2015 VIDEO FOTO ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor