VIDEO: Inca un hotel din Sibiu transformat in centru de carantina

   

La nivelul judetului Sibiu, exista cinci centre de carantina. Persoanele care se intorc in tara din zonele afectate de coronavirus, dar si cele care nu respecta masura izolarii sunt aduse in aceste locatii, unde trebuie sa stea 14 zile. Sibienii, carantinati in hoteluriPatru hoteluri din judetul Sibiu s-au transformat, in aceasta perioada, in centre de carantina pentru persoanele intoarse din strainatate. Pana de curand, deserveau drept centre doar hotelul Ramada, hotelul Apollo din Sibiu si hotelul Cindrel din Paltinis. De curand, si hotelul Rin de pe Calea Dumbravii a fost transformat in centru de carantina. Locatia celui de-al cincilea centru nu se cunoaste inca.
Daca te intereseaza
Peste 300 de persoane se afla marti in carantina si alte...
mart. 31, 2020
Peste 3.100 de sibieni izolati si aproape 300 in carantina...
mart. 30, 2020
Echipaje de politie, de jandarmi si de politie locala se afla in fata hotelului Rin pentru a supraveghea persoanele care ajung in carantina. Si in dimineata zilei de joi, au fost adusi aici mai multi oameni.
Please enable JavaScript EmbedCopy and paste this HTML code into your webpage to embed. Please enable JavaScript EmbedCopy and paste this HTML code into your webpage to embed. Persoanele cazate in aceste locatii sunt fie persoane care au primit recomandare de carantina deoarece au intrat pe teritoriul Romaniei venind din zonele cu transmitere comunitara extinsa, afectate de COVID-19 (zona rosie), fie persoane care nu au respectat conditiile izolarii la domiciliu. Toti cei care ajung in aceste centre sunt obligati sa stea 14 zile sub monitorizare. De asemenea, persoanele care incalca masura izolarii trebuie sa respecte cheltuielile efectuate pentru carantinare.
Sambata, la nivelul judetului Sibiu, se aflau in carantina 408 de persoane. Totodata, in izolare la domiciliu se aflau 2.609 de persoane.
Sambata, 04 Aprilie 2020, ora 16:49
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
A murit Willy Schuster. Avea 53 de ani
In aceasta dimineata a decedat Willy Schuster, cunoscut activist pentru mediu, fermier in Mosna, ...
Localitatile din Sibiu unde apa nu e potabila - Oamenii o beau fara sa stie ca e contaminata
In peste 800 de comune din Romania apa nu este potabila. Oamenii o beau fara sa stie ca este ...
VIDEO: Fodor - "O sa avem o Centura de Sud a orasului care leaga Estul cu Vestul"
Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a declarat, in cadrul emisiunii "Interviuri pe Fata" ca ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor