VIDEO - Mesaj fara echivoc al unui primar din Italia - ''Este egoism, cretinism si prostie! Aveti ceva in cap?''

   

Inconstienta unora poate insemna moartea altora - este morala unei adevarate scene pe care a facut-o un primar din Sicilia. Disperat ca locuitorii nu respecta conditiile impuse de carantina, Gianfilippo Bancheri si-a iesit pur si simplu din fire si le-a batut obrazul celor care nu le pasa de tragediile din jurul lor. Daca te intereseazaDe luni intra in vigoare masurile din Ordonanta militara...
mart. 23, 2020
Angela Merkel in carantina - A avut contact cu un...
mart. 23, 2020
Gianfilippo Bancheri, primar in Delia: "Multi dintre voi ati facut pancarte pe care ati scris "Totul va fi bine", ati postat pe Facebook mesaje asemanatoare, dar eu as vrea sa inteleg cum va fi totul bine, scrie Digi24.
Cum va fi totul bine daca noi continuam sa iesim in fiecare zi la cumparaturi, cand cumparaturile ar trebui facute o data la 10 zile?
Cum va fi totul bine daca multi dintre voi ies ca sa-si ia tigari in fiecare zi? Ok, ai acest viciu, cumperi mai multe pachete si le tii acasa, nu iesi zilnic sa-ti iei tigari! Cum va fi totul bine daca lumea se duce zilnic la benzinarie? La ce-ti trebuie benzina daca trebuie sa stai in casa?
Cum o sa fie totul bine daca unii ma intreaba daca pot sa se tunda acasa, adica sa cheme frizerul acasa. Dar la ce-ti trebuie frizura aranjata in momentele astea? Ajutati-ma sa inteleg!
Cum va fi totul bine daca multi ma intreaba acum daca pot alerga pe-afara, pentru ca sunt "stresati". Oameni buni, eu alerg de vreo 20 de ani si aici la Delia suntem cu totul 20 de persoane care alergam. Acum i-a apucat pe toti alergatul la Delia? Toti vor sa alerge?

Primarul unei localitati din Sicilia explodeaza de furie impotriva localnicilor din orasul sau care nu respecta carantina. Cred ca vom avea de-a face cu situatia din Italia, curand, si in Romania. Video subtitrat in romana, pentru claritate - si intoarceti telefonul orizontal, pe landscape, ca sa vedeti mai bine:
Slaet op af Vlad Petreanu i Sondag den 22. marts 2020
Dar unde va duceti sa alergati, cand ultima oara ati alergat in scoala primara? Ce v-a apucat? Vreti sa fiti seriosi? Ma suna diversi ca sa ma intrebe daca pot merge la Canicatti la cumparaturi. Nu te poti duce la Canicatti, faci cumparaturile la Delia! Doar daca ai vreo urgenta, un medicament care iti poate salva viata, un aliment pentru o intoleranta. Unde te duci?
Trebuie sa le multumim miilor de medici, asistenti, paramedici, forte de ordine, pompieri, voluntari, primari, tuturor celor care stam in transee, pe strazi, pentru a va proteja pe voi cei multi carora nu va pasa. Primarul din Niscemi zicea ca va doare undeva si este adevarat. "Suntem stresati... sa stam acasa, asta ne streseaza" cu internet, telefon, televizor, mancare, PlayStation, suntem stresati? Stresati erau bunicii nostri care mergeau la razboi! Nu cei care ramaneau acasa! Si pentru ce cantam Azzurro, Azzurro de la balcoane, daca pe urma iesim la cumparaturi zilnic? Unde e logica? Respectul fata de noi si fata de ceilalti? Ne potolim sau nu?"
Luni, 23 Martie 2020, ora 11:22
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Destinul tragic al barbatului care s-a sinucis in spitalul TBC - Ce a spus inainte sa moara
Barbatul in varsta de 73 de ani s-a sinucis in noaptea de joi spre vineri, in spitalul TBC din ...
Liberalii sibieni au stabilit lista cu candidatii pentru Parlament - Surprize mari si multe nume noi
PNL Sibiu si-a ales candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat. Este vorba despre noua candidati ...
Barbat viu declarat mort - A fost tinut o zi in camera frigorifica
Indianul Balasubramanyam a fost declarat mort, luni, dupa ce a fost dus la spital. El a fost pus ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor