Zeci de mii de pachete cu sapun si pasta de dinti pentru sibienii care au venituri mici

   

Mii de persoane cu venituri reduse din judetul Sibiu primesc pachete cu produse de igiena. Pachetele contin periute si pasta de dinti, sapun, sampon si detergent de rufe."La sfarsitul acestei luni si pe parcursul lunii iulie, pe teritoriul intregului judet vor fi distribuite catre populatie 26323 pachete cu produse de igiena persoanelor cu venituri reduse in cadrul programului Acordarea de pachete cu produse de igiena in cadrul P.O.A.D. 2020. Acest proiect este sustinut de Guvernul Romaniei, fiind cofinantat din Fondul de Ajutor European destinat celor mai dezavantajate persoane prin Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2020 (P.O.A.D)", spune Dorin Esitiriga, Consilier Prefectura Sibiu.

Fiecare pachet preambalat ce urmeaza a fi distribuit catre beneficiari contine 5 periute de dinti, 300 ml pasta de dinti, 500 ml sapun lichid, 800 ml de sampon pentru copii, 500 ml de sampon pentru adulti, 2,7 kg de detergent pentru rufe.

Pana in acest moment au fost livrate catre UAT-urile Biertan, Birghis, Dumbraveni, Hoghilag, Laslea, Mosna, Medias, Atel, Axente Sever, Bazna, Blajel, Brateiu, Darlos, Agnita, Bradeni, Bruiu, Cirta, Iacobeni, Merghindeal, Talmaciu, Altana, Copsa Mica, Marpod, Nocrich, Seica Mica, Seica Mare, Tarnava, Loamnes, Sura Mica, Apoldu de Jos, Boita, Cirtisoara, Cristian, Ludos, Poplaca, Rau Sadului, Selimbar, Valea Viilor un numar de 15993 pachete.

In cursul zilei de luni se vor livra catre UAT-urile Alma, Arpasu de Jos, Avrig, Chirpar, Cisnadie, Gura Raului, Jina, Micasasa, Sibiu, Miercurea Sibiului, Mihaileni, Pauca, Poiana Sibiului, Porumbacu de Jos, Racovita, Rasinari, Rosia si Sadu un numar de 7495 pachete, urmand ca maine sa se incheie livrarea cu un numar de 2835 pachete catre UAT-urile Ocna Sibiului, Orlat, Saliste, Slimnic, Sura Mare, Tilisca, Turnu Rosu si Vurpar.

Distribuirea pachetelor de igiena catre beneficiarii finali se va face de catre prefect sau reprezentantul acestuia, conform unui calendar de distributie, aprobat de prefect, urmand ca finalizarea acestei actiuni sa aiba loc in 45 de zile de la receptia de catre UAT-uri a cestora.
Luni, 29 Iunie 2020, ora 13:00
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Noi detalii despre cazul sibianului amendat ca a facut gratar in curtea casei
Un barbat din Sibiu acuza ca a fost amendat pe nedrept. Potrivit acestuia, un politist a intra in ...
O fabrica importanta din judetul Sibiu se inchide in curand
JLG a inaintat Uniunii planuri pentru inchiderea unitatii sale de productie din Medias, Romania. ...
Marturii din locul unde a fost gasita micuta cazuta in Cibin - "Era in apa, sub o salcie"
Povestea micutei Adelina, fetita care a cazut accidental in raul Cibin, a impresionat o intreaga ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor