Anunt oficial - NEPI a finalizat tranzactia pentru Mall-ul de la Podul Garii din Sibiu

   

Oficial fondul de investitii NEPI-Rockcastle, a achizitionat proiectul mall-ului Festival Centrum de la Primavera Development si este proprietarul terenului de 3,4 hectare de langa podul Garii din Sibiu.
Cel mai mare proprietar de malluri din Romania, a finalizat saptamana trecuta achizitia proiectului Festival de la Primavera Development, companie controlata de familia Tanasoiu.

Potrivit raportului de piata al NEPI, facut public de zf.ro, proiectul mallului Festival include un teren de 3,4 hectare in centrul Sibiului, pe locul fostei fabrici Simerom.

Pe acest teren autorizatiile permit construirea unui centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 43.000 mp, iar printre chiriasii securizati sunt Kaufland, Inditex - cu mai multe branduri, printre care si Zara, H&M si un operator de cinematograf. Managementul NEPI este de parere ca noul mall va completa portofoliul alaturi de Shopping City Sibiu, iar acesta va fi gata pana la finalul anului urmator, potrivit raportului companiei.

Reprezentantii investitorului New Europe Property Investments (NEPI) si cei ai dezvoltatorului imobiliar Primavera Development au efectuat saptamana trecuta o vizita la primaria Sibiu pentru o discutie pe tema ultimelor detalii cu privire la constructie, sistematizarea traficului si a parcarilor in zona.

Dezvoltatorii proiectului au reusit sa atraga deja nume importante din retail care vor deschide magazine aici, printre care Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, H&M sau New Yorker. Centrului comercial de la Sibiu va fi ancorat de Kaufland, care va deschide un magazin de 2.500 mp, potrivit unor informatii anterioare furnizate de retailer. Totodata, Cinegold va deschide in incinta mallului un cinematograf cu noua sali, care vor oferi proiectii 3D, 4D si o sala de realitate virtuala.
Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 14:22
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Lista cu consilierii locali ai municipiului Sibiu - Ei ne reprezinta in urmatorii patru ani
Dupa redistribuire, PNL are 16.144 voturi (47,71%), in timp ce FDGR are 13.860 de voturi (41,25%). ...
Daniela Cimpean zdrobeste competitia - Tischer pe locul doi la mare distanta
Dupa numararea a 20% din voturi, Daniela Cimpean este cea care conduce detasat. A castigat alegerile ...
Numaratoarea paralela la Sibiu - Astrid Fodor castiga la Paltinis
Conform numaratorii paralele facuta la sectia numarul 105 din Paltinis, actualul primar al Sibiului, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor