Cel mai cunoscut brand de magazine electronice&IT LICHIDEAZA tot la Sibiu. Reduceri de 90 la suta si produse de la 1 leu!

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 22:37
107 citiri
Cea mai celebra firma de vanzari electronice, electrocasnice si IT, a anuntat ca lichideaza toate stocurile de produse din magazinele din toata Romania. Reducerile sunt de peste 90 la suta, iar mai multe produse se vand cu 1-2 lei bucata. Reducerile sunt valabile si la Sibiu. Domo inchide astfel toate magazinele din tara, ramanand doar pe on-line.
Retailerul electroIT Domo are pe site-ul propriu o oferta cu titlul "Dam Tot!" si vorbeste despre reduceri de pana la 90%, oferta fiind valabila in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu