Peste 20 de milioane de euro, a platit NEPI pentru proiectul mall-ului de la Podul Garii

   

NEPI Rockcastle a platit aproximativ 21 de milioane de euro pentru preluarea de la Grupul Primavera Development a proiectului Festival Centrum ce urmeaza sa fie dezvoltat la Podul Garii pe fosta locatie a fabricii Simerom.Reff si Asociatii, societatea de avocati reprezentand Deloitte Legal in Romania, a asistat NEPI Rockcastle in preluarea de la Grupul Primavera Development a proiectului unui centru comercial care urmeaza sa fie construit in zona centrala a orasului Sibiu, intr-o tranzactie in valoare de aproximativ 21 milioane euro, anunta zf.ro. Avocatii Reff & Asociatii au fost implicati in toate etapele tranzactiei, incepand cu analiza juridica, structurare, negociere, semnarea si finalizarea achizitiei.
Echipa de proiect a fost coordonata de Irina Dimitriu, partener asociat si coordonator al practicii de drept imobiliar a Reff & Asociatii. "A fost un proiect complex, care a implicat avocati din echipele noastre de drept imobiliar si din cea de drept societar si comercial. Suntem incantati de faptul ca am reusit, inca o data, sa ne sprijinim clientul in consolidarea portofoliului sau din Romania", a spus Irina Dimitriu. De partea Grupului Primavera Development s-au aflat avocatii Eversheds Romania.
Terenul pe care va fi construit mallul are o suprafata de 3,4 hectare, iar compania are toate autorizatiile, urmand ca lucrarile sa fie demarate in primavara acestui an.
NEPI va dezvolta aici un centrul comercial cu o suprafata inchiriabila de 43.000 de mp, iar deschiderea este estimata pentru sfarsitul lui 2019. Printre chiriasi care au semnat deja se numara Kaufland, Inditex, cu mai multe branduri, inclusiv Zara, si H&M. Oficialii companiei cred ca noul mall se va completa cu parcul de retail pe care NEPI il mai detine la Selimbar.
Vineri, 23 Februarie 2018, ora 19:24
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
PNL Sibiu a stabilit pe cine propune viceprimar al Sibiului - Nu va fi Adrian Bibu
Legat de cele doua functii au existat o serie de zvonuri despre aliantele incheiate intre PNL si ...
Plangere penala impotriva conducerii AFT Sibiu - Se reclama mai multe nereguli in unitate
Mai exact, in plangerea sa, Stefan Musat spune ca la nivelul AFT gestionarea cazurilor pozitive de ...
Lista completa a localitatilor din Sibiu care intra marti in scenariul rosu - Ce restrictii se instituie
CJSU a aprobat Hotararea nr. 66/2020 care cuprinde urmatoarele: Art. 1 (1) La nivelul UAT Rosia (Sat ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor