Primaria zugraveste pasajele pietonale din Sibiu. Operatiunea costa 400.000 lei

   

Pasajele din Sibiu vor arata mai bine la inceput de primavara, si asta pentru ca Primaria cauta o firma care sa le curete si sa le zugraveasca.
Pasajele care urmeaza a fi reconditionate sunt cele din Piata Mare- Strada Arhivelor, Piata Mica- Strada Avram Iancu, Strada Cetatii- Strada Tipografilor, Pasajul Scolii, Strada Mitropoliei- Strada Xenopol, Piata Mica- Piata Huet, Pasajul Turnul Sfatului, zidul de sprijin Strada Avram Iancu. Pentru cei 7220 de metri patrati cerintele sunt multiple.

Primaria doreste ca toate fisurile sa fie reparate, peretii sa fie pregatiti pentru zugravire, tencuiala cazuta sa fie refacuta, iar materialele folosite trebuie preparate la fata locului sau pot fi gata preparate.

In caietul de sarcini se cere ca lucrarilesa se execute doar daca temperatura este de minim 5 grade celsius si nicio lucrare sa nu se faca pe timp de ploaie sau vant puternic.

Tot in caietul de sarcini firma care va executa lucrarile este invatata cum sa verifice daca startul de mortar sau beton s-a uscat, daca pe santier nu exista uneltele necesare. Vopseaua care va fi folosita trebuie sa fie lavabila si neaparat in termenul de garantie, sa reziste la minim 150 de cicluri de spalare si sa poata fi data o garantie de minim 24 de luni.

Firmele care vor depune oferte trebuie sa ia in calcul ca ar putea fi rugati sa curete o suprafata de 500 metri patrati de graffiti, zone care nu fac parte din pasaje.
Marti, 06 Martie 2018, ora 01:36
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor