Programul Prima Casa 2018 - Puteti sa incepeti sa depuneti cereri

   

Veste buna pentru cei care doresc sa isi cumpere o locuinta prin creditul Prima Casa. Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri anunta ca se primesc oficial cereri de finantare prin acest program.Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) anunta lansarea Programului Prima Casa 2018, ca urmare a primirii, din partea Ministerului Finantelor Publice, a acordului de distribuire pentru plafonul de 2 miliarde lei, anunta Digi24. In premiera, in acest an alocarea plafonului total intre finantatorii participanti in Programul Prima Casa a fost realizata cu aplicarea criteriilor si procedurii de evaluare a activitatii desfasurate de finantatori in anul 2017 , in functie de ponderea garantiilor acordate de fiecare finantator in totalul garantiilor acordate in cadrul programului in anul precedent, potrivit unui comunicat la institutiei remis vineri. "Se asigura astfel implementarea unui criteriu calitativ, de optimizare a procesului de accesare a programului de catre beneficiari", spun oficialii acesteia.

Programul Prima Casa 2018 va fi derulat prin intermediul a 15 banci finantatoare : Bancpost, Banca Comerciala Romana, BRD-Groupe Societe Generale, CEC Bank, Credit Agricole Bank Romania, Garanti Bank, ING Bank, Leumi Bank Romania, Marfin Bank, OTP Bank Romania, Piraeus Bank, Raifeissen Bank, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Unicredit Bank.

Ansamblul 3plex Residence Selimbar - Detalii la telefon 0748.228.955
Cei de la 3plex Residence s-au concentrat pe construirea de locuinte perfect adaptate nevoilor tale. La doar 6 kilometri de Piata Mare si mai putin de 3 kilometri de Shopping City. Mai multe detalii la telefon: 0748.228.955 sau aici: http://optimagrup.ro/triplexsibiu/
Posted by Ora de Sibiu on 3 Februarie 2018
Noua strategie de alocare a plafoanelor se aliniaza cu reducerea graduala a interventiei statului in procesul de creditare ipotecara prin garantare, anuntata prin Strategia Programului Prima Casa 2017 - 2020. Statul a anuntat micsorarea continua a plafonului destinat garantarii pana la inchiderea programului in urmatorii ani.
Vineri, 23 Februarie 2018, ora 19:43
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Rasturnare de situatie in crima din Terezian - A fost descoperit martorul cheie
Enigma terasei Dan Santo, tanarul ucis cu un cutit in inima, se afla pe o terasa din cartierul ...
Primul restaurant turcesc din Sibiu - La "Konak" mancarea e buna de te lingi pe degete, iar cafeaua...
Konak este cel mai nou deschis restaurant din Sibiu si este singurul cu specific turcesc din oras. ...
Un sibian a participat la cea mai exclusivista petrecere a verii - Pe un yacht
"N-am mai fost pe mare din martie din cauza epidemiei de Coronavirus si mi s-a trezit un dor subit ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor