Shopping City Sibiu invita fotografii sa exploreze imprejurimile Sibiului, in campania Aventura in Natura, de la mic la mare!

Duminica, 30 Mai 2021, ora 09:00
28 citiri
In completarea campaniei Aventura in Natura, de la mic la mare!, prin care Shopping City Sibiu incurajeaza vara aceasta un stil de viata activ si sporturile in aer liber, asigurand echipementele sportive necesare, fotografii sibieni amatori si profesionisti sunt invitati sa participe la o expozitie de fotografie care exploreaza zona Sibiului si imprejurimile.
Call for artists - Shopping City Sibiu si Scoala de Fotografie Image Art cauta fotografi iubitori de drumetii in natura Asadar, vara asta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu