Siegfried Muresan a fost ales vicepresedinte al grupului PPE in Parlamentul European

Miercuri, 05 Iunie 2019, ora 16:36
6123 citiri
Siegfried Muresan a fost ales vicepresedinte al grupului PPE in Parlamentul European
Foto: Facebook/Siegfried Muresan

Europarlamentarul Siegfried Muresan a fost ales, miercuri, vicepresedinte al grupului PPE din Parlamentul European.

"Multumesc colegilor care m-au votat astazi vicepresedinte al Grupului PPE din Parlamentul European. Acest vot dat de europarlamentarii PPE reprezinta si un vot de incredere pentru Romania", a scris Muresan pe Facebook.

Muresan a obtinut sprijinul a 141 de colegi din 158 de voturi valabil exprimate.

In mesajul de pe Facebook, europarlamentarul roman a precizat ceea ce intentioneaza sa faca din aceasta pozitie. El a precizat ca isi propune o Uniune Europeana care sa rezolve problemele oamenilor, care sa livreze ceea ce asteapta oamenii de la ea si ca va continua sa lupte pentru a aduce in Europa mai multa siguranta si mai multe locuri de munca.

De asemenea, europarlamentarul a adaugat ca va sustine o Uniune Europeana mai aproape de oameni, o Uniune in care vocea romanilor si a tuturor cetatenilor europeni sa se auda cat mai bine si ca va lucra impreuna cu toti europarlamentarii din Grupul PPE pentru a indeplini aceste obiective.

"Noi, Partidul National Liberal, am castigat alegerile europarlamentare in Romania. Familia noastra politica, PPE, a castigat alegerile la nivel european. Noi, delegatia romana in PPE, am ajuns a treia cea mai mare delegatie din grup. Suntem o delegatie mare intr-un grup mare. Aceste lucruri reprezinta o garantie ca vom putea obtine beneficii concrete pentru Romania la nivel european", a incheiat Muresan.

A.G.

#Siegfried Muresan vicepresedinte PPE, #europarlamentar Siegfried Muresan , #PNL