Legătura apropiată dintre Alex Pițurcă și avocata sa în dosarul cu măștile din pandemie

Joi, 02 Februarie 2023, ora 11:59
4345 citiri
Legătura apropiată dintre Alex Pițurcă și avocata sa în dosarul cu măștile din pandemie
Silvia Uscov

Fostul fotbalist Alexandru Pițurcă a fost eliberat din arest, judecătorii hotărând să fie pus sub control judiciar pe timpul investigațiilor în dosarul privind măștile din pandemie, măsură care a fost luată și față de tatăl său, fostul selecționer Victor Pițurcă, și șeful Romarm.

Alexandru Pițurcă e acuzat, ca și tatăl său, de cumpărare de influență. El a fost pus sub acuzare deoarece ar fi coordonat firmele care au adus în țară utilajele și măștile neconforme. Aceste produse ar fi trebuit să salveze vieți în spitale, însă conform procurorilor acestea au rotunjit veniturile familiei Pițurcă și ale lui Gabriel Țuțu cu aproape 2 milioane de euro.

În cadrul audierilor, Alex Pițurcă este reprezentat de frumoasa avocată Silvia Uscov, devenită cunoscută pentru faptul că a fost și avocata Elenei Udrea în problemele acesteia cu justiția.

Un lucru mai puțin știut e că Silvia Uscov este verișoara primară a influenceriței Cristina Ich, nimeni alta decât mama copilului lui Alex Pițurcă, de care acesta s-a despărțit însă recent.

#Silvia Uscov, #avocata, #Alex Piturca, #legatura , #stiri fotbal
Comentarii