Italienii ii transmit lui Berlusconi sa ramana in Romania, la Mamaia

Marti, 31 Mai 2011, ora 16:01
2154 citiri
Italienii ii transmit lui Berlusconi sa ramana in Romania, la Mamaia
Foto: Ora Zero

Premierul Silvio Berlusconi ar trebui sa isi ia o vacanta pe care sa o petreaca in Romania, la Mamaia, ca sa poata sa isi revina din socul ca italienii nu il mai iubesc.

Acesta este sfatul pe care il transmit jurnalistii italieni de la Ora Zero lui Silvio Berlusconi in contextul in care partidul condus de acesta a pierdut alegerile locale.

"In timp ce partidul de centru dreapta pierde primaria de la Milano, Cagliari si Trieste, premierul se afla in Romania. Stiind cat sufera cand afla ca nu este iubit si cate eforturi depune ca sa caute sensul vietii vrem sa ii propunem, cu multa modestie, sa ramana in Romania si urmatoarele zile", scriu cei de la Ora Zero.

Jurnalistii italieni ii propun sa isi ia o vacanta pe care sa o petreaca in tara noastra.

"Sa isi ia o vacanta frumoasa, poate de 60 - 70 de luni, in care sa se refaca si sa se intoarca printre noi mai bronzat si plin de energie. Intre timp cautam cum se traduce Hammamet in romana ( statiune cu hoteluri luxoase si plaje late cu nisip fin din Tunisia n.red.), desi multi recomanda statiunea Mamaia, localitatea balneara de la Marea Neagra. Ilustrul presedinte nu trebuie sa se simta singur. Sa stea linistit. Amicii sai dintotdeuna Bondi, Cicchitto, Minzolini, Fede si Stracquadanio sunt deja pregatiti sa ajunga acolo inaintea lui", mai scriu ironic jurnalistii.

Premierul italian Silvio Berlusconi a sosit luni in Romania pentru a conduce cel de-al doilea summit interguvernamental romano-italian, la Palatul Victoria. El s-a intalnit cu premierul Emil Boc, cu mai multi ministri, dar si cu presedintele Traian Basescu.

Infrangere clara pentru Berlusconi in alegerile municipale din Italia

Dreapta italiana a lui Silvio Berlusconi si-a pierdut luni fieful de la Milano si a esuat in tentativa de a invinge la Napoli in fata stangii, care vede in aceasta infrangere un semn al sfarsitului politic al lui Il Cavaliere.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Silvio Berlusconi premier Italia, #Berlusconi vizita Romania, #vacanta Berlusconi Mamaia , #premierul Italiei