Berlusconi catre o prostituata: Sa ma astepti in patul mare, cel al lui Putin

Luni, 20 Iulie 2009, ora 22:16
2055 citiri
Berlusconi catre o prostituata: Sa ma astepti in patul mare, cel al lui Putin

Saptamanalul italian L'Espresso a publicat luni pe site-ul sau fragmente dintr-o conversatie prezentata drept un dialog intre Silvio Berlusconi si Patrizia D'Addario, o prostituata de lux care se afla in centrul scandalului in care este implicat premierul italian.

Potrivit L'Espresso, in aceasta conversatie inregistrata toamna trecuta la resedinta premierului de la Roma, o voce masculina, atribuita lui Berlusconi, i se adreseaza unei femei:

"Si eu, voi face un dus (...), iar apoi ma astepti in patul mare, daca termini prima?". "Care pat mare, (...) cel al lui Putin?", intreaba vocea feminina, despre care saptamanalul afirma ca este a Patriziei D'Addario. "Da, cel al lui Putin", raspunde vocea masculina, careia cea feminina ii raspunde: "Ce adorabil, (...) cel cu perdele".

Potrivit lui D'Addario, Berlusconi are un pat cu baldachin pe care i l-a oferit prietenul sau, premierul rus Vladimir Putin.

Patrizia D'Addario se afla in centrul unei anchete judiciare, in care Berlusconi nu este totusi urmarit, privind prostituatele care ar fi petrecut noaptea la domiciliul premierului italian si care ar fi fost platite in acest sens de un antreprenor acuzat de coruptie. D'Addario a declarat ca a mers de doua ori la Berlusconi si ca i s-au promis in schimb 2.000 de euro de fiecare data.

Ea a afirmat ca a inregistrat conversatiile cu premierul, iar acestea au fost inmanate magistratilor insarcinati cu ancheta.

Este "o tentativa patetica de a reanima o campanie mediatica muribunda", a declarat Daniele Capezzone, purtatorul de cuvant al partidului lui Berlusconi, Poporul Libertatii (Pdl), dupa publicarea fragmentelor. "Nu au decat sa accepte acest lucru si sa-si ia concediu: au cu adevarat nevoie de unul", a adaugat Capezzone.

Cotidianul La Repubblica si saptamanalul L'Espresso, care apartin aceluiasi grup de presa, au condus o campanie impotriva sefului Guvernului, cerandu-i sa dea explicatii despre viata sa privata.

Presa italiana a publicat in ultimele luni articole si fotografii jenante cu Berlusconi, acuzat de sotia sa ca frecventeaza minore, acuzatie dezmintita de premierul italian. in plus, acesta a calificat informatiile despre serile petrecute in compania unor prostituate drept "nimicuri si mizerii".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Silvio Berlusconi, #convorbire telefonica, #prostituata lux, #pat Putin perdele, #Patrizia DAddario , #scandal