O prostituata si un fotomodel, martori in procesul de divort al lui Berlusconi

Duminica, 06 Iunie 2010, ora 17:48
1247 citiri
O prostituata si un fotomodel, martori in procesul de divort al lui Berlusconi

Divortul premierului Silvio Berlusconi ar putea lua o noua intorsatura, dupa ce sotia sa, Veronica Lario, a obtinut dreptul de a chema o fosta prostituata si un fotomodel sa depuna marturie in legatura cu destramarea casniciei lor.

Veronica Lario, fosta actrita si sotia lui Berlusconi timp de 19 ani, a cerut divortul in mai anul trecut, dupa ce premierul italian a participat la petrecerea pentru aniversarea majoratului a lui Noemi Letizia, un fotomodel din Napoli. Lario l-a acuzat ulterior pe Berlusconi ca are relatii cu minore.

Premierul Silvio Berlusconi, 73 de ani, a negat insa in mai multe randuri ca ar avea o relatie cu Letizia. Aceasta a dezvaluit insa luna trecuta, la implinirea a 19 ani, ca premierul continua sa o sune o data pe saptamana.

Viata privata a premierului italian a atras si mai mult atentia, in urma dezvaluirilor referitoare la faptul ca tinere ar fi fost platite pentru a lua parte la petreceri organizate in locuintele sale din Roma si Sardinia. Ulterior, Patrizia D'Addario, 42 de ani, o fosta prostituata, a povestit ca a petrecut o noapte cu Silvio Berlusconi in noiembrie 2008.

Surse apropiate negocierilor pentru divort au declarat ca Gloria Servetti, judecator din Milano, a decis termenii separarii luna trecuta, dupa ce Lario si Berlusconi nu au reusit sa ajunga la o intelegere, in pofida celor doua audieri din ianuarie si mai, cu durata de cinci ore.

Decizia prevede ca Berlusoni ii va plati sotiei sale o pensie alimentara a carei valoare este semnificativ mai ridicata decat cea de 300.000 de euro pe luna, asupra careia cei doi au cazut de acord anterior.

In acelasi timp, decizia ii permite sotiei premierului italian sa ramana in vila Belvedere, de langa Milano, a carei valoare depaseste 80 de milioane de euro.

Berlusconi, a carui avere depasete sapte miliarde de euro, si Veronica Lario, 53 de ani, au acum posibilitatea de continua batalia in spatele usilor inchise ale tribunalului, ambii avand dreptul de a convoca martori pentru a-l convinge pe judecator ca celalalt partener este responsabil pentru destamarea casniciei.

"Lario poate chema femei sa depuna marturie, inclusiv pe D'Addario si Letizia. Ambii soti pot chema martori, iar acestia sunt obligati sa vina sa depuna marturie", a declarat o sursa.

Intr-o carte publicata luna trecuta, biograful lui Berlusconi, Bruno Vespa, a scris ca premierul italian si sotia sa, care l-a insotit de putine ori la evenimente oficiale, traiau separat de sapte ani.

La randul sau, Berlusconi l-ar putea cita ca martor pe fosta garda de corp a lui Lario. Cotidianul Libero a dezvaluit anul trecut ca acesta ar fi avut o relatie cu Veronica Lario.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#martori divort Berlusconi, #prostituata marturie divort Berlusconi, #aventuri Silvio Berlusconi , #stiri Silvio Berlusconi