Emil Boc a semnat decretul de numire a Iuliei Carcei in fruntea ANOFM

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 22:24

   

Emil Boc a semnat decretul de numire a Iuliei Carcei in fruntea ANOFM
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a Iuliei Carcei, prin aplicarea mobilitatii din functia de inspector guvernamental in cadrul SGG in functia publica "temporar vacanta" de secretar general al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Decizia a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat miercuri ca a cerut sprijinul Corpului de control al premierului pentru verificarea ANOFM si ca a dat dispozitie de control si Autoritatii de Management, apreciind ca rezultatele vor fi cunoscute in doua-trei saptamani.

Bian, inlocuit temporar de Iulia Circei la ANOFM

"Ieri am dat dispozitie sa plece si reprezentanti de la Autoritatea de Management si oamenii de la audit din minister in control acolo, le-am dat dispoztiile de control. Probabil ca aceasta misune de control va dura doua-trei saptamani. Sunt convinsa ca in doua-trei saptamani vom avea rezultate, astfel incat sa ma asigur ca nu exista niciun fel de atingere adusa proiectelor europene sau bugetului de stat.Am trimis si o nota premierului, cer sprijinul Corpului de control pentru verificari pe anumite componente", a precizat Barbu, la finalul audierii sale din Comisia de munca a Camerei. Potrivit acesteia, un alt control, al Curtii de Conturi, este in derulare la ANOFM.

Fostul presedinte al ANOFM, Silviu Bian, aflat in arest, ar fi primit atat in septembrie cat si in octombrie mita de la subordonati, momentele fiind inregistrate video cu fiecare ocazie, potrivit motivarii TB, in care se arata ca inaltul functionar il sfatuia pe intermediar sa nu recunoasca nicio eventuala acuzatie. Judecatorii au respins apararea lui Bian, care a sustinut ca nu stia ca in punga primita ar fi bani, ci doar sticle de batutura si cafea, atentii pe care, de altfel, le primea des.
Sursa: rNews

Articol citit de 1673 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
acinoI
rank 5
O inlocuire de rutina pana la numirea unui alt sef.
*
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor