Silviu Bian, fostul sef al ANOFM cercetat pentru luare de mita, ramane in arest

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 16:29

   

Silviu Bian, fostul sef al ANOFM cercetat pentru luare de mita, ramane in arest
Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, joi, ca fostul presedinte al ANOFM, Silviu Bian, cercetat de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, ramane in arest, decizia fiind definitiva.

Astfel, Curtea a respins ca nefondat recursul lui Bian impotriva deciziei din 16 octombrie a Tribunalului Bucuresti, care a emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, joi, recursul declarat de Silviu Bian impotriva deciziei din 16 octombrie a Tribunalului Bucuresti, prin care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru luare de mita.

Avocatul lui Bian, Cristian Ene, a sustinut ca fostul sef al ANOFM nu reprezinta un pericol public si poate fi cercetat in libertate, invocand totodata si o serie de aspecte procedurale, nevuate in vedere ce tribunal. La randul sau, reprezentantul DNA a sustinut ca Bian trebuie sa ramana in arest, avand in vedere preocuparea sa sistematica, probata in dosar, de a nu fi descoperit.

In ultimul cuvant, Silviu Bian a cerut instantei sa aiba in vedere faptul ca nu are antecedente penale, angajandu-se sa nu influenteze in niciun fel ancheta, sa se puna la dispozitia anchetatorilor si sa nu incerce sa ia legatura cu martorii din dosar.Fostul sef al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), Silviu Bian, acuzat ca luat mita de la subalternii sai, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate pe 16 octombrie de Tribunalul Bucuresti, in urma propunerii formulate de procurorii anticoruptie. Bian a primit de la subalterni, in 17 septembrie, 22.000 de euro si 19.000 de lei, iar alti 82.000 de euro i-au parvenit sambata, 15 octombrie, cand a fost prins in flagrant, precizeaza Directia Nationala Anticoruptie (DNA).
Citeste mai multe despre
Sursa: rNews

Articol citit de 1662 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
ALTERNANTZA
rank 4
Traiasca domnu' Pian, om cu pinca-n sarsanale,
Sa admire din parnaie rezultatu' muncii sale!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor