Dumitru Costin: Este o surpriza neplacuta ceea ce s-a intamplat cu Silviu Bian

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 14:30
1652 citiri

Presedintele Blocului National Sindical (BNS), Dumitru Costin, a declarat luni ca este neplacut surprins de arestarea presedintelui Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), Silviu Bian.

"Pentru mine este o surpriza neplacuta ceea ce s-a intamplat cu domnul Silviu Bian, deoarece acesta parea a fi un interlocutor de calitate. Din pacate insa, nu putem sti niciodata ce se ascunde in spatele unui individ. Chiar saptamana trecuta am discutat cu domnia sa despre posibilitatea infiintarii unui fond de ajutorare, care sa aiba la baza programe de sprijinire la nivel de individ.

Existenta unor astfel de programe este deosebit de importanta la ora actuala, deoarece - daca luam in calcul numai cazul Fabricii Nokia de la Jucu - sute de persoane vor ramane fara un loc de munca in perioada urmatoare. De asemenea, s-au anuntat disponibilizari importante si la nivelul Postei Romane", a declarat Dumitru Costin.

Udrea: Silviu Bian trebuie exclus din PDL, nu mai e loc de pretexte

Liderul BNS a mai aratat ca spera ca ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Sulfina Barbu, sa numeasca o persoana competenta la sefia ANOFM.

Tribunalul Bucuresti a decis duminica arestarea preventiva pentru 29 de zile a presedintelui ANOFM, Silviu Bian, acuzat ca a primit mita de la subalterni. Tot duminica, premierul Emil Boc l-a demis pe Silviu Bian din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Citește și:
Ce șanse are Nicolae Ciucă să fie uns candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. ”Toată lumea joacă cu mai multe variante”
Ce șanse are Nicolae Ciucă să fie uns candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. ”Toată lumea joacă cu mai multe variante”
Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe a sugerat în urmă cu câteva zile că premierul Nicolae Ciucă ar putea fi candidatul partidului pentru prezidențiale din 2024, afirmând că în...
Sorin Cîmpeanu, deranjat de reacțiile generate de acuzația de plagiat: ”Se dau verdicte pe Facebook”
Sorin Cîmpeanu, deranjat de reacțiile generate de acuzația de plagiat: ”Se dau verdicte pe Facebook”
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a negat din nou, miercuri, 28 septembrie, acuzațiile de plagiat, arătându-se convins că acestea reprezintă un atac la adresa Legilor educaţiei, aflate...