Dumitru Costin: Este o surpriza neplacuta ceea ce s-a intamplat cu Silviu Bian

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 14:30

   

Presedintele Blocului National Sindical (BNS), Dumitru Costin, a declarat luni ca este neplacut surprins de arestarea presedintelui Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), Silviu Bian.

"Pentru mine este o surpriza neplacuta ceea ce s-a intamplat cu domnul Silviu Bian, deoarece acesta parea a fi un interlocutor de calitate. Din pacate insa, nu putem sti niciodata ce se ascunde in spatele unui individ. Chiar saptamana trecuta am discutat cu domnia sa despre posibilitatea infiintarii unui fond de ajutorare, care sa aiba la baza programe de sprijinire la nivel de individ.

Existenta unor astfel de programe este deosebit de importanta la ora actuala, deoarece - daca luam in calcul numai cazul Fabricii Nokia de la Jucu - sute de persoane vor ramane fara un loc de munca in perioada urmatoare. De asemenea, s-au anuntat disponibilizari importante si la nivelul Postei Romane", a declarat Dumitru Costin.

Udrea: Silviu Bian trebuie exclus din PDL, nu mai e loc de pretexte

Liderul BNS a mai aratat ca spera ca ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Sulfina Barbu, sa numeasca o persoana competenta la sefia ANOFM.

Tribunalul Bucuresti a decis duminica arestarea preventiva pentru 29 de zile a presedintelui ANOFM, Silviu Bian, acuzat ca a primit mita de la subalterni. Tot duminica, premierul Emil Boc l-a demis pe Silviu Bian din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1570 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
dinum
rank 2
stie toata europa si toata lumea
banii ajungeau pana sus sus
da pt romani e o surpriza.
de fapt toti stiau chiar daca nu exact dar stiau
atunci ce surpriza?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor