Fostul jurnalist Silviu Mănăstire s-a folosit de noua sa funcție politică în PNL cu două săptămâni înainte să fie numit oficial. Cum a intimidat polițiști în centrul Bucureștiului

Miercuri, 31 August 2022, ora 18:52
14667 citiri
Fostul jurnalist Silviu Mănăstire s-a folosit de noua sa funcție politică în PNL cu două săptămâni înainte să fie numit oficial. Cum a intimidat polițiști în centrul Bucureștiului
Silviu Manastire, jurnalist FOTO: Facebook/ Silviu Manastire

Cunoscutul moderator Siviu Mănăstire ar fi fost bătut de un bărbat, într-un restaurant din centrul Capitalei. Agresorul ar fi un cetățean american. Iar jurnalistul s-ar fi folosit de funcția pe care avea să o ocupe ulterior incidentului pentru a rezolva mai repede cazul.

Incidentul s-a produs pe Bulevardul Dacia, din București. Jurnalistul a depus o plângere la poliție.

Potrivit unor surse, citate de site-ul captura.ro, Mănăstire ar fi invocat noua sa funcție politică pentru a pune presiune pe polițiști să rezolve mai repede cazul.

„Secția 1 a fost sesizată prin 112 de către Mănăstire Silviu, secretar general adjunct al Partidului Național Liberal, (…) că în timp ce se afla în restaurantul (…) a fost agresat de către o persoană de culoare, de sex bărbătesc. La fața locului s-au deplasat polițiștii (…), care au luat legătura cu persoana vătămată, ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și, ulterior, pe baza semnalmentelor furnizate, au depistat pe strada (…) autorul infracțiunii în persoana numitului Moore Larry, (…) cetățean american (…) condus la sediul secției în vederea continuării cercetărilor.

Ulterior, la sediul Secției 1 Poliție s-a prezentat și domnul Mănăstire Silviu care a formulat o plângere cu privire la cele întâmplate, reclamând faptul că a fost lovit cu pumnul în urechea dreaptă de către o persoană de aproximativ 35-40 de ani, de culoare, ce se afla în incinta localului (…), în anturajul unor persoane de sex femeiesc, fără a cunoaște motivele și fără a fi provocat.

Tot cu ocazia plângerii formulate, persoana vătămată a precizat că intervenția echipajului de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție sosit la fața locului a fost una necorespunzătoare”, arată sursa citată.

Se pare că fostul jurnalist Silviu Mănăstire s-ar fi folosit de noua sa funcție politică în PNL cu două săptămâni înainte să fie numit oficial.

Acesta ar fi pretins că este secretar general adjunct al Partidului Național Liberal pe 17 august, când de fapt a fost numit oficial în această funcție de 31 august.

Pe de altă parte Mănăstire, devenit între timp coleg de partid cu ministrul de Interne Lucian Bode, este acuzat că ar fi încercat să sune conducerea poliției pentru a grăbi ancheta.

Miercuri, într-o ședință desfășurată la Parlament, Silviu Mănăstire a fost numit secretar general adjunct al PNL.

Deocamdată, fostul jurnalist, devenit politician, nu a explicat care este poziția sa în acest incident, iar poliția nu a dat oficial alte detalii.

#silviu manastire batut, #Bucuresti, #agresor american , #politie