Bahmu si Prigoana si-au pus lift in casa

Duminica, 06 Aprilie 2008, ora 10:50
5227 citiri
Bahmu si Prigoana si-au pus lift in casa

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana vor sa se intoarca in resedinta lor din Pipera intr-o luna, informeaza Libertatea. Cei doi au inceput inca din vara anului trecut renovarile la resedinta din Pipera, care incet-incet se apropie de final.

In toata aceasta perioada, ei au locuit in apartamentul de trei camere al Adrianei. Renovarea vilei a inclus instalarea unui lift interior de la parter la etajul al doilea, pentru ca Silviu Prigoana sa se poata deplasa mai usor de la un etaj la altul.

Etajul unu este destinat cuplului Prigoana-Bahmuteanu si lui Mihai Maximus. Aici a fost amenajat dormitorul conjugal, care va fi mobilat cu un pat de dimensiuni mari, respectiv 2,10/ 2,40 m, comandat de Adriana.

Baia e Versace, iar cada cu jacuzzi va fi un loc de relaxare pentru cei doi. La final, aici va fi instalat din nou un ecran LCD, pentru ca Prigoana sa poata urmari din cada stirile de seara. Si daca baile sunt extrem de scumpe, in total gresia si faianta costand aproximativ 10.000 de euro, bucataria a fost placata cu gresie si faianta luate de la un magazin din Bucuresti.

"Abia astept sa ne mutam din nou in Pipera, in special pentru copil. Vine vara si ma gandesc ca ar fi foarte bine pentru el sa stea la aer, in gradina casei. In centru, unde locuim acum, e foarte multa aglomeratie si nu am unde sa scot copilul la plimbare", spune Adriana.

La etajul doi sunt camerele celor doi fii ai lui Prigoana din prima casatorie, Silvius si Honorius, care locuiesc aici pe perioada vacantelor, cand vin din Statele Unite. Mobila a fost facuta la comanda, iar in toata casa s-a montat parchet. Tot la etajul al doilea, pe hol, a fost instalata o imensa biblioteca.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Bahmuteanu, #Prigoana, #lift , #Adriana Bahmuteanu