Daily Mail: Silviu Prigoana, milionarul cu un singur picior, care s-a casatorit de 6 ori cu aceeasi femeie

Joi, 22 Mai 2014, ora 22:00
7454 citiri
Daily Mail: Silviu Prigoana, milionarul cu un singur picior, care s-a casatorit de 6 ori cu aceeasi femeie
Foto: Daily Mail

"Un milionar roman cu un singur picior a stabilit un record mondial pentru ca s-a casatorit si a divortat de aceeasi femeie de sase ori", isi britanicii articolul care prezinta povestea dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu.

Jurnalistii de la Daily Mail noteaza ca Prigoana, in varsta de 50 de ani, si Adriana, de 39 de ani, s-au despartit din nou.

De fapt, despartirea nu a avut loc, ci este vorba despre o cearta publica care are loc la televizor de cateva saptamani. De asemenea, cei doi au divortat de patru ori, nu de sase.

Sursa citata mai scrie ca omul de afaceri romani nu pare deloc deranjat de aceasta despartire despre care scriu ei si il citeaza pe Prigoana, cand a declarat la o televiziune ca atunci "cand vine vorba de sex, nu s-a nascut inca femeia care sa ma refuze".

Omul de afaceri, mai scriu jurnalistii, a precizat ca sotia sa l-a numit "jegos" de mai multe ori, dar cu toate acestea s-a intors la el de fiecare data.

"Eu nu o sa o dau afara din casa. Daca ea vrea sa plece, ce pot sa fac?", a adaugat Prigoana.

Daily Mail mai scrie ca omul de afaceri a dezvaluit ca sotia sa a avut parte de "tratament regal" din partea sa si ca darurile pe care i le-a facut lui Bahmuteanu valoreaza zeci de mii de euro.

"Nu stiu de ce a fost nefericita. I-am luat peste 50 de genti si niciuna nu a costat mai putin de 1.000 de euro", a mai spus el, adaugand ca i-a luat ceasuri de 7.500 si chiar 15.000 de euro.

Prigoana, atac extrem de dur la Adriana Bahmuteanu: Iata de ce a avut o aventura!

Jurnalistii britanici noteaza la sfarsitul articolului ca Prigoana este un om de afaceri roman care detine Rosal Group. Totusi, fostul politician a declarat de foarte multe ori ca el nu mai face parte din conducerea companiei respective.

"El este, de asemenea, fondatorului mai multor posturi de televiziune, unele care difuzeaza numai videoclipuri muzicale tiganesti (Taraf TV, ca un MTV tiganesc), iar averea sa este estimata la 30 de milioane de euro, potrivit Forbes Romania", incheie sursa citata.

Scandal din nou. Bahmuteanu, in lacrimi. Prigoana: Am luat-o ca incubator

Prigoana: Si alte publicatii internationale dezinformeaza

Contactat telefonic de Realitatea TV, Silviu Prigoana a explicat de ce jurnalistii britanici nu sunt corect informati.

"Nu e un record. Sunt cetateni in Romania care s-au casatorit si de opt ori, deci sunt prost informati oamenii. Si nu a fost nicio viata tumultuoasa. Vad ca si alte publicatii internationale dezinformeaza. Au fost patru divorturi, nu sase. Si nu e un record. Nici presa asta mondiala nu mai are subiecte. Incepe razboiul pe la rusi", a spus acesta.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu sunt din nou in atentia presei, dupa ce prezentatoarea de televiziune a dezvaluit ca de cand s-a intors la sotul sau, anul trecut, nu are liniste si ca nu se inteleg deloc.

De doua saptamani, cei doi apar in diverse emisiuni si isi aduc acuzatii unul altuia. In timp ce Adriana sustine ca Silviu Prigoana nu ii ofera drepturile sale, referindu-se la anumite sume de bani, omul de afaceri spune ca sotia sa petrece foarte putin timp cu familia, in special cu cei doi copii ai lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Prigoana Bahmuteanu Daily Mail, #Prigoana Daily Mail divorturi, #Silviu Prigoana Adriana Bahmuteanu divorturi , #Adriana Bahmuteanu