Silviu Prigoana: Sunt divortat- ce se intampla cu baietii pe care ii are cu Bahmuteanu

Joi, 12 Februarie 2015, ora 17:23
5267 citiri
Silviu Prigoana: Sunt divortat- ce se intampla cu baietii pe care ii are cu Bahmuteanu

Silviu Prigoana a luat o decizie surprinzatoare, dupa cum anunta presa mondena. Omul de afaceri a depus la dosarul procesului de divort intentat de Adriana Bahmuteanu o scrisoare prin care ii transmite judecatorului ca renunta la copii.

"Pe rolul Judecatoriei Sectorului 3 a fost inregistrata, de catre sotia mea, Adriana Cristina Prigoana, o cerere de divort. Prin aceasta cerere, sotia mea solicita, in esenta: desfacerea casatoriei; reluarea numelui purtat anterior, anume acela de Bahmuteanu; stabilirea locuintei copiiilor nostri, Mihai Maximus si Eduard Gabriel, la domiciliul sau; exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de mama; obligarea mea la plata pensiei de intretinere.

Fata de aceasta cerere, prin documentele depuse la dosarul instantei, am solicitat judecatorului cauzei, in mod procedural, urmatoarele: admiterea in totalitate a cererii introduse de sotia mea, asa cum a fost formulata; judecarea procesului in lipsa mea", se arata in scrisoarea lui Silviu Prigoana, citata de Click.

Omul de afaceri explica ca a luat aceasta decizie pentru a-si proteja cei doi copii de scandalul media provocat in ultima perioada.

Adriana Bahmuteanu, prima victorie in fata lui Silviu Prigoana

"Am inteles astfel, pentru a stopa raul continuu produs copiilor mei, sa renunt a mai combate pretinsele probe, false si preconstituite, sau sa invoc probele mele, sau chiar recunoasterile publice facute de reclamanta, cum ca a aplicat corectii fizice copiiilor.

Asumandu-mi riscul ca, in urma acestei achiesari, sa ramana sub semnul intrebarii parti ale comportamentului meu fata de copii. Mi se pare, insa, mai important sa opresc expunerea mediatica a fiilor mei", a continuat acesta.

Fostul politician a adaugat ca cei doi baieti ai sai sunt sanatosi si normali, ca orice copil de varsta lor, dar ca sotia sa ii prezinta in alt fel pentru a determina obstinerea custodiei, a spus el facand referire la faptul ca Adriana Bahmuteanu a sustinut ca Maximus si Eduard ar fi traumatizat de comportamentul tatalui lor.

"Daca miza sotiei mele, castigarea procesului, o face sa foloseasca copiii si mai ales sa-i denigreze pur si simplu public, atunci, pentru a stopa aceasta situatie, am inteles sa-i accept, deplin si neconditionat, toate cererile", a punctat el.

Omul de afaceri a adaugat ca va trimite sumele cuvenite cu titlu de pensie de intretinere, conform veniturilor sale.

Citeste si:
Ciolacu, despre pensiile speciale ale primarilor: „Cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”
Ciolacu, despre pensiile speciale ale primarilor: „Cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că la şedinţa de luni, 6 decembrie, a coaliţiei de guvernare, s-a discutat despre pensiile speciale de care aleşii locali ar urma să beneficieze....
Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Cîțu îl compară acum cu Orban. „Eu l-am sfătuit să facă un pas în spate”
Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Cîțu îl compară acum cu Orban. „Eu l-am sfătuit să facă un pas în spate”
Unul dintre politicienii care l-au sfătuit pe Florin Cîțu să facă un pas în spate, în negocierile cu cei de la PSD, spunând că, dacă ar fi insistat să rămână premier, ar fi fost...