Ziare.com

Cum rezolva Silviu Prigoana problema traficului

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 23:58

   

Cum rezolva Silviu Prigoana problema traficului
Candidatul PDL la Primaria Generala a Capitalei, Silviu Prigoana, propune transport public gratuit de suprafata, benzi unice de circulatie pentru transportul public, Taxi, Salvare si Pompieri, in vederea rezolvarii problemei traficului supraaglomerat.

"Am mai multe idei care s-au dovedit a fi foarte eficiente in alte orase europene si care pot fi implementate relativ repede. Ma refer aici la introducerea transportului public gratuit de suprafata, benzi unice de circulatie pentru transportul public, Taxi, Salvare si Pompieri si constructia corespunzatoare de benzi pentru biciclete" , a spus Silviu Prigoana.

Alegeri Bucuresti 2012

Transportul gratuit este o solutie care se practica in orase pentru Sheffield din Marea Britanie, Torrevieja in Spania, in timp ce capitala Estoniei, Talinn si autoritatile din Leipzig vor pune in aplicare aceasta metoda in curand.

"Daca facem benzi unice de circulatie pentru transport public, Taxi, Salvare si Pompieri asa cum vreau, atunci nu numai ca bucurestenii vor folosi mai des transportul in comun si traficul va fi mai liber, dar poate si multe vieti vor fi salvate pentru ca masinile de Salvare si Pompieri se vor deplasa mult mai repede", a adaugat Silviu Prigoana.

Alegeri Locale 2012

In ceea ce priveste constructia de benzi de biciclete, acest lucru s-a facut, de pilda, in ritm alert in Viena ultimilor ani cu efecte mai mult decat pozitive asupra traficului si a poluarii. Anual, Primaria Vienei investeste 6 milioane de euro in reteaua de piste de biciclete, aceasta dezvoltandu-se de la an la an.

Silviu Prigoana spune insa ca in Bucuresti acestea trebuie construite in mod corespunzator.

"Am vazut foarte multe benzi pentru biciclete in Bucuresti care ori se termina in copaci, ori sunt mai late decat trotuarul si nu mai au pe unde sa mearga pietonii. Au fost facute de mantuiala practic. Constructia de benzi pentru biciclete e o alternativa viabila mai ales pentru un oras ce se vrea a fi modern si varianta asta o sa fie din ce in ce mai preferata de cat mai multi bucuresteni", a precizat Silviu Prigoana.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1628 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ziare.com, agentul electoral al lui Prigoana!

Nu ne spune de afacerile de milioane de euro ale lui Prigoana cu bugetul Primariei Sectorului 3 condus de pedelistul L. Negoita, ne scirbeste cu stiri electorale din ora in ora.
E prigoana omul cel mai bun in opinia ziare.com, n-are decit sa-l parfumeze si sa-i dea drumul la la mersul pe tocuri.
Dar ce te faci ca chirurgul Sorin Oprescu cistiga tot, iar promisiunile lui Prigonius sint aberatiile unui pedelist caraghios? Ihii!!!

 

Dl Prigoana e destept

numai sa-i iasa !

Eu unul il votez pt ca imi aduce economie personala lunar de mai multe milioane !

 

ahahaha..

crezi ca "avioanele" astea emanate cu scop electoral de prigoana, nu le-a mai gandit nimeni????? sa fim seriosi, asta vine sa ne spuna de apa calda. Doar promisiuni, si ne va da din plici, ia de-aici! decat sa schimbam inspre imbuibarea altora, cu costuri enorme pana se vor indestula, mai bine-i lasam p-aia vechi. Oricum nu ai de unde alege, ce alege!!!
Ce sa faci cu circarul asta de Prigoana..


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor