Prigoana, ATAC DUR LA BAHMU: "AVEA UN CORDACI din timpul casniciei! NOI N-AM MAI AVUT CONTACT SEXUAL de cel putin doi ani"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 13 Februarie 2013, ora 08:02
104 citiri
Silviu Prigoana a decis sa vorbeasca despre esecul mariajului cu Adriana Bahmuteanu. Si asta dupa ce pare ca ea si-a refacut viata alaturi de un alt barbat, care o face fericita.

"Tot circul facut de ea in presa a fost pentru acoperirea unei idile *coapte* din noiembrie 2011. Ce prezinta presa acum e ultima achizitie. Nu a mai rabdat sa se usuce cerneala pe actul de divort si si-a mutat acasa iubitul care *o face fericita in toate privintele*. Am tacut pana acum tocmai pentru a o proteja pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.