Prigoana nu mai vrea sa fie candidatul PDL la Bucuresti. "Greii partidului, Baconschi, Preda si Paleologu, spun ca nu sunt suficient de intelectual"

Sursa: Gandul
Miercuri, 21 Martie 2012, ora 11:26
144 citiri
Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX ca nu mai candideaza din partea PDL la alegerile pentru Bucuresti, fiind nemultumit ca "greii partidului" Teodor Baconschi, Cristian Preda si Theodor Paleologu nu il considera "suficient de intelectual" ca sa reprezinte partidul.

"Am spus ca nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucuresti datorita faptului ca greii intre ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda si Theodor Paleologu au o campanie ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.