Ce propune Prigoana pentru scaderea intretinerii si cresterea sigurantei bucurestenilor

Joi, 24 Mai 2012, ora 18:26
2855 citiri
Ce propune Prigoana pentru scaderea intretinerii si cresterea sigurantei bucurestenilor
Foto: business24.ro

Problema facturii la intretinere este una din principalele teme discutate in aceasta campanie electorala. Unul dintre mesajele electorale cele mai importante ale candidatului PDL la Primaria Generala a Capitalei, Silviu Prigoana a fost reducerea facturii la intretinere cu 25%.

Candidatul PDL la Primaria Capitalei a afirmat ca acest lucru se va realiza prin fuziunea RADET cu ELCEN si trecerea lor in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

In plus, Silviu Prigoana a spus ca reducerea facturii la intretinere cu 25% se poate realiza si prin alte metode. Printre solutiile lui Silviu Prigoana pentru reducerea costurilor la incalzire se numara reabilitarea tuturor blocurilor din Bucuresti si extinderea acestui proiect la case, in parteneriat cu Primariile de sector.

Candidatul PDL precizeaza insa ca aceasta reabilitare va avea in vedere diminuarea poluarii fonice cauzata de zgomotul produs de echipamentele de constructie folosite in procesul de reabilitare a cladirilor.

"Exista studii care arata ca anveloparea tuturor blocurilor din Bucuresti si inlocuirea CET-urilor cu statii de cogenerare va conduce la o economie substantiala in buzunarele bucurestenilor", a afirmat in acest context, Silviu Prigoana.

Candidatul PDL a precizat ca factura la intretinere este cea mai mare problema cu care se confrunta pensionarii.

"Am avut foarte multe intalniri cu pensionarii in aceasta campanie electorala si de fiecare data ma intreaba acelasi lucru: Dl. Prigoana, cum rezolvati cu factura la intretinere? Facturile la caldura au crescut foarte mult in aceasta iarna si unii dintre ei chiar mi-au spus ca au preferat sa se debranseze de la RADET pentru ca nu aveau de unde sa plateasca", a spus Silviu Prigoana.

La fel de importanta este continuarea procesului de modernizare a retelei de transport, spune candidatul PDL la Primaria Generala a Capitalei. Magistralele de transport sunt construite in anii 1950-1970 si se afla in stare de uzura avansata ceea ce cauzeaza numeroase avarii si in acelasi timp punctele termice au un grad redus de automatizare.

"Odata ce voi fi ales Primar General, voi pune aceste subiecte in centrul dezbaterii publice si voi actiona in sensul modernizarii sistemului de distributie a agentului termic", a mai spus Silviu Prigoana.

Alegeri Locale 2012

Alegeri Bucuresti 2012

Ce propune Silviu Prigoana in privinta sigurantei bucurestenilor

"Nu toate cartierele din Bucuresti au statii SMURD si de Pompieri ceea ce intarzie substantial viteza de reactie atunci cand apar accidente", a declarat candidatul PDL la Primaria Generala a Capitalei.

Astfel, candidatul PDL sustine ca amplasarea statiilor de reactie rapida SMURD si Pompieri trebuie regandita in asa fel incat sa raspunda actualei dezvoltari urbanistice a Bucurestiului.

Mai exact, vor fi construite statii mici de pompieri pentru reducerea timpului de reactie, proiect ce va fi pus in aplicare in baza unui parteneriat cu Ministerul Administratiei si Internelor.

In acelasi timp, Silviu Prigoana a promis ca daca va castiga Primaria Generala a Capitalei va infiinta centre de permanenta cu medici de familie si medici angajati care sa permita tratarea pacientilor fara probleme majore pentru a evita aglomerarea Spitalelor de Urgenta.

"Sunt foarte multi bucuresteni care sunt transportati la Spitalele de Urgenta, chiar daca nu au nevoie pentru ca nu exista aceste centre de permanenta cu medici de familie. Si pentru o problema minora ajungi sa fii plimbat intre trei, patru sectii, te mai enervezi si tu si ii si incurci pe cei care chiar au nevoie de serviciile unui spital de urgenta", a spus Silviu Prigoana.

Candidatul PDL la Primaria Generala a Capitalei are propriile solutii si in ceea ce priveste siguranta copiilor din scoli. Astfel, Silviu Prigoana si-a propus instalarea unor camere de supraveghere in fiecare clasa in licee, scoli, gradinite si crese publice, proiect ce ar putea fi realizat in parteneriat cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale prin prestare de servicii de telecomunicatii.

Silviu Prigoana si-a mai propus si introducerea unui catalog virtual in scoli. "Catalogul virtual in scoli va permite fiecarui parinte monitorizarea on-line a situatiei scolare a elevului, folosind o parola unica", a explicat candidatul PDL.

In plus, Silviu Prigoana va implementa si programul "Siguranta elevului", iar cadrul didactic va instiinta imediat parintele elevului care lipseste de la scoala, un program realizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar si Politia Locala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Prigoana scadere plata intretinere, #Prigoana factura intretinere, #Prigoana siguranta cetateni scoli , #candidat Primaria Bucuresti