Prigoana il provoaca pe Oprescu la duel electoral: Oriunde, cu orice moderator

Vineri, 25 Mai 2012, ora 19:08
2457 citiri
Prigoana il provoaca pe Oprescu la duel electoral: Oriunde, cu orice moderator

Candidatul PDL la Primaria Capitalei il provoaca pe Sorin Oprescu, candidatul sustinut de USL, la o confruntare electorala directa in care fiecare sa vorbeasca electoratului despre proiectele si realizarile sale, iar acesta sa voteze in cunostinta de cauza.

"Este deopotriva o chestiune de onoare a primarului in functie, dar si de respect fata de contracandidatii sai. Onorarea unei astfel de invitatii ar intari credinta ca dezbaterea publica este unul dintre fundamentele vietii democratice.

Dincolo de calcule electorale si de strategiile de campanie pe care le fac staff-urile, pe primul loc trebuie pusa vointa cetatenilor. Iar acestia, cu siguranta, nu isi doresc un primar care nu vrea sa dea ochii cu contracandidatii sai si care nu este dispus sa-si prezinte in paralel proiectul pentru un Bucuresti mai bun", sustine Silviu Prigoana.

Alegeri Locale 2012

Alegeri Bucuresti 2012

Candidatul PDL ii adreseaza astfel o invitatie publica lui Sorin Oprescu, rugandu-l sa accepte confruntarea in aceste ultime zile de campanie.

"In virtutea credintei ca nu va este frica, domnule Sorin Oprescu, sa va prezentati in fata bucurestenilor cu viziunea proprie asupra dezvoltarii Capitalei prin comparatie cu Silviu Prigoana, va facem oficial invitatia organizarii unei serii de dezbateri tematice pe problemele cu care se confrunta orasul, pentru ca ne dorim ca bucurestenii sa voteze in cunostinta de cauza pe 10 iunie", spune Silviu Prigoana, reamintind ca, in 2008, pe cand era doar candidat nu primar in functie, a acceptat sa participe la toate dezbaterile electorale.

"Pentru a arata ca functia pe care o detinuti nu v-a schimbat, nu v-a indepartat de cetatean, este bine sa participati la aceste confruntari electorale.

In cazul in care va este teama de a nu fi atrasi intr-o ambuscada mediatica, facem precizarea ca aceste dezbateri pot sa aiba loc oriunde doriti dumneavoastra si sunteti confortabili. La sediul Primariei Generale, la sediul USL, PSD sau PNL din Bucuresti. La fel, puteti stabili dumneavoastra moderatorii unor asemenea dezbateri", ii transmite Silviu Prigoana lui Sorin Oprescu.

In incheiere, candidatul PDL spune ca ii va trimite zilnic o schisoare deschisa lui Sorin Oprescu in speranta ca il va convinge astfel sa accepte "duelul" electoral.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 29 mai, că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale...
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....