Prigoana il provoaca pe Oprescu la duel electoral: Oriunde, cu orice moderator

Vineri, 25 Mai 2012, ora 19:08
2522 citiri
Prigoana il provoaca pe Oprescu la duel electoral: Oriunde, cu orice moderator
Foto: inpolitics.ro

Candidatul PDL la Primaria Capitalei il provoaca pe Sorin Oprescu, candidatul sustinut de USL, la o confruntare electorala directa in care fiecare sa vorbeasca electoratului despre proiectele si realizarile sale, iar acesta sa voteze in cunostinta de cauza.

"Este deopotriva o chestiune de onoare a primarului in functie, dar si de respect fata de contracandidatii sai. Onorarea unei astfel de invitatii ar intari credinta ca dezbaterea publica este unul dintre fundamentele vietii democratice.

Dincolo de calcule electorale si de strategiile de campanie pe care le fac staff-urile, pe primul loc trebuie pusa vointa cetatenilor. Iar acestia, cu siguranta, nu isi doresc un primar care nu vrea sa dea ochii cu contracandidatii sai si care nu este dispus sa-si prezinte in paralel proiectul pentru un Bucuresti mai bun", sustine Silviu Prigoana.

Alegeri Locale 2012

Alegeri Bucuresti 2012

Candidatul PDL ii adreseaza astfel o invitatie publica lui Sorin Oprescu, rugandu-l sa accepte confruntarea in aceste ultime zile de campanie.

"In virtutea credintei ca nu va este frica, domnule Sorin Oprescu, sa va prezentati in fata bucurestenilor cu viziunea proprie asupra dezvoltarii Capitalei prin comparatie cu Silviu Prigoana, va facem oficial invitatia organizarii unei serii de dezbateri tematice pe problemele cu care se confrunta orasul, pentru ca ne dorim ca bucurestenii sa voteze in cunostinta de cauza pe 10 iunie", spune Silviu Prigoana, reamintind ca, in 2008, pe cand era doar candidat nu primar in functie, a acceptat sa participe la toate dezbaterile electorale.

"Pentru a arata ca functia pe care o detinuti nu v-a schimbat, nu v-a indepartat de cetatean, este bine sa participati la aceste confruntari electorale.

In cazul in care va este teama de a nu fi atrasi intr-o ambuscada mediatica, facem precizarea ca aceste dezbateri pot sa aiba loc oriunde doriti dumneavoastra si sunteti confortabili. La sediul Primariei Generale, la sediul USL, PSD sau PNL din Bucuresti. La fel, puteti stabili dumneavoastra moderatorii unor asemenea dezbateri", ii transmite Silviu Prigoana lui Sorin Oprescu.

In incheiere, candidatul PDL spune ca ii va trimite zilnic o schisoare deschisa lui Sorin Oprescu in speranta ca il va convinge astfel sa accepte "duelul" electoral.

Eveniment Quarterly Report

Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Europarlamentarul și președintele PSD Bacău Dragoș Benea a fost numit noul coordonator al organizației județene a PSD Vaslui după ce fostul lider al filialei, Dumitru Buzatu, a fost arestat...
#Prigoana Oprescu dezbatere electorala, #Prigoana scrisoare dechisa Oprescu, #Prigoana Oprescu confruntare , #candidat Primaria Bucuresti