Silviu Prigoana, o cariera de succes

Marti, 05 Iunie 2012, ora 13:02
4301 citiri
Silviu Prigoana, o cariera de succes

Candidatul PDL la Primaria Generala a Capitalei, Silviu Prigoana, vorbeste cu usurinta despre cariera sa, despre pasii si etapele diferite prin care a trecut si sustine ca este multumit de ceea ce a reusit sa faca.

Spune ca a pornit de fiecare data de la zero si ca nu a fost deloc usor. Ceea ce este cu adevarat de remarcat este numarul mare si diferit de domenii in care s-a implicat si in care a investit. Nu multi stiu ca Silviu Prigoana este cel care a creat prima televiziune de nisa, Realitatea TV si a pus bazele unei firme de salubritate de mare succes, Rosal.

Iata ce declara recent Silviu Prigoana, referitor la ceea ce a realizat pana acum: "Daca cinci milioane de romani faceau ce am facut eu ii intreceam de mult timp pe japonezi. Am avut in ultimii 10 ani de activitate peste 2000 de angajati, carora le-am platit salariile, mi-am platit impozitele la stat, n-am avut nicio restanta, credite neperformante nu am avut niciodata, am fost avangardist in ceea ce inseamna politica de mediu, dar si politica de media."

In prezent, ca si candidat la Primaria Generala a Capitalei, din partea PDL, Silviu Prigoana considera ca toata experienta acumulata il va ajuta sa realizeze ceea ce si-a propus si a promis bucurestenilor.

Politica este domeniul in care doreste acum sa faca performanta. Silviu Prigoana a renuntat la activitatile sale de afaceri, tocmai pentru a se concentra pe cariera sa politica.

"Am renuntat la business, iar acum ar fi foarte greu sa revin in mediul privat, de aceea las pe altii. In 20 de ani cat am fost in afaceri, mi-am facut treaba cu varf si indesat", a spus candidatul PDL la Primaria Generala a Capitalei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Prigoana cariera politica, #Prigoana renuntare afaceri, #Prigoana campanie electorala , #candidat Primaria Bucuresti