Silviu Prigoana promite noi locuri de munca pentru bucuresteni

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 13:35
1200 citiri
Silviu Prigoana promite noi locuri de munca pentru bucuresteni

In Bucuresti, ca peste tot in tara, lipsa locurilor de munca este o problema resimtita in mod real de catre cetateni, indiferent de varsta, de sex sau de gradul de pregatire profesionala.

Ceea ce se poate face de catre Primaria Generala in vederea reducerii numarului de someri este atragerea de investitori straini. Aceasta este si una dintre propunerile intalnite in programul electoral al candidatului PDL la functia de edil-sef. Silviu Prigoana considera ca stimularea antreprenoriatului si a investitiilor straine sunt doua puncte care trebuie sa se afle permanent pe agenda Primarului General.

Bunastarea cetatenilor depinde atat de initiativa privata, cat si de construirea si consolidarea unui cadru favorabil dezvoltarii economice. Si acest lucru se afla, chiar daca nu in totalitate, in puterea celui ales sa contribuie si sa mentina un standard de viata cat mai ridicat al cetatenilor.

Bunastarea locuitorilor tine si de interesul, implicarea, capacitatea si priceperea autoritatilor locale de a atrage investitii private, aparand astfel oportunitatea de creare de noi locuri de munca. Si daca ne referim la cunostiinte si pricepere in ceea ce priveste mediul de business, Silviu Prigoana este unul dintre cei mai potriviti candidati. Un bun primar este un bun manager, iar candidatul PDL la Primaria Generala sustine ca vasta experienta si cariera sa in sfera privata il recomanda cu certitudine.

Alegeri Locale 2012

"Daca cinci milioane de romani faceau ce am facut eu ii intreceam de mult timp pe japonezi. Am avut in ultimii 10 ani de activitate peste 2000 de angajati, carora le-am platit salariile, mi-am platit impozitele la stat, n-am avut nicio restanta, credite neperformante nu am avut niciodata, am fost avangardist in ceea ce inseamna politica de mediu, dar si politica de media,"a afirmat Silviu Prigoana.

Noua provocare pentru Prigoana este sa isi construiasca o cariera la fel de apreciata si in plan politic, renuntand complet la lumea businessului. Politica este acum domeniul in care doreste sa faca performanta si e complet increzator, fiind convins ca va reusi sa puna in practica toata experienta sa pentru a imbunatati standardul de viata al cetatenilor.

"Am renuntat la business, iar acum ar fi foarte greu sa revin in mediul privat, de aceea las pe altii. In 20 de ani cat am fost in afaceri, mi-am facut treaba cu varf si indesat", a mai declarat Prigoana.

Citeste si:
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică seara, 19 septembrie, că Alianţa pentru Patrie este noul partid în care se va înscrie dacă instanța îi va permite. Patru...
Sursa: Ziare.com