Prigoana vrea sa desfiinteze Senatul Romaniei

Joi, 24 Iulie 2008, ora 16:19
2578 citiri
Prigoana vrea sa desfiinteze Senatul Romaniei

Silviu Prigoana a declarat, joi, ca in prezent este membru PDL Sector 3, ca va candida la Camera Deputatilor intr-un colegiu din Bucuresti, care include Calea Vitan, si ca, daca va ajunge parlamentar, va sustine desfiintarea Senatului, prin modificarea Constitutiei.

"Voi candida intr-un colegiu electoral in Sectorul 3, unde am si domiciliul. Am fost membru PDL Sector 4 timp de 3 ani, dar m-am mutat la filiala Sectorului 3, pentru ca aici voi candida", a precizat Prigoana pentru Mediafax.

Prigoana a mai anuntat ca una dintre propunerile sale prevede modificarea Constitutiei si mentinerea unei singure Camere a Parlamentului. "O sa insist sa schimbam Constitutia si sa desfiintam Senatul", e explicat acesta.

Mai mult, acesta a anuntat ca intentioneaza sa scoata parlamentarii din Casa Poporului. "Vreau sa scot parlamentarii din Casa Poporului, prin lege. Noul sediu al Parlamentului sa fie, de exemplu, in Biblioteca Nationala, din fata magazinului Junior".

El a precizat insa ca, in calitate de membru de partid, este un "soldat disciplinat", astfel ca PD-L va lua decizia finala referitoare la candidatura sa.

#Silviu Prigoana, #canidaturi, #desfiintare, #Senat , #deputat