Silviu Prigoana, desemnat "Pericol legislativ in actiune"

Duminica, 02 Ianuarie 2011, ora 08:40
3739 citiri
Silviu Prigoana, desemnat "Pericol legislativ in actiune"
Foto: inpolitics.ro

Deputatul PD-L Silviu Prigoana a primit, de la Alianta pentru o Romanie Curata, premiul "Pericol legislativ in actiune", pentru initiative trasnite.

Transformarea Casei Poporului in mall, legalizarea prostitutiei, taierea salariilor preotilor din bugetul de stat, desfiintarea TVR3 si TVR info, suspendarea ziarelor si inlocuirea denumirii de "rrom" cu "tigan" sunt cateva dintre propunerile lui Prigoana, aminteste Evenimentul Zilei.

Prigoana a lansat un proiect de lege potrivit caruia Casa Poporului sa fie transformata in mall, iar senatorii si deputatii sa fie "transferati" in sediul Bibliotecii Nationale.

El a continuat cu legalizarea prostitutiei. Astfel, potrivit initiativei, prostituatele s-ar transforma in persoane fizice autorizate, iar bordelurile in societati comerciale cu tarifele la vedere. Nici de aceasta data, PDL-istii n-au fost prea entuziasti, lui Prigoana ramanandu-i doar sa se multumeasca cu sprijinul sotiei, Adriana Bahmuteanu.

Deputatul a mai avut o initiativa controversata: modificarea legii CNA astfel incat Consiliul sa acorde licentele pentru tiparirea sau gazduirea pe servere a publicatiilor si chiar sa decida suspendarea lor.

Dupa alte doua propuneri privind desfiintarea TVR 3 si TVR Info si scoaterea salariilor preotilor din bugetul de stat, pe final de an, Silviu Prigoana a venit cu o noua initiativa legislativa in care sustinea inlocuirea denumirii de "rrom" cu cea de "tigan". Demersul sau a starnit protestul societatii civile, iar presedintele Traian Basescu a declarat ca nu este de acord cu ea.

Șoșoacă, primul discurs în Parlamentul European: ”Am băgat frica în ei”. Metsola i-a cerut de mai multe ori să încheie VIDEO
Șoșoacă, primul discurs în Parlamentul European: ”Am băgat frica în ei”. Metsola i-a cerut de mai multe ori să încheie VIDEO
Eurodeputata Diana Șoșoacă a cerut în primul său discurs din plenul Parlamentului European sistarea ajutorului militar acordat Ucrainei. Șefa PE a fost nevoită să îi ceară să lase liber...
Toți producătorii de energie din țară, băgați de urgență în ședință de ministrul Sebastian Burduja
Toți producătorii de energie din țară, băgați de urgență în ședință de ministrul Sebastian Burduja
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a convocat miercuri, 17 iulie, la ora 15:00, o şedinţă cu toţi producătorii de energie din România. Potrivit reprezentanţilor ministerului, temele...
#Silviu Prigoana legi trasnite, #initiative legislative Silviu Prigoana, #Prigoana pericol legislativ , #deputat
  1. Șoșoacă, primul discurs în Parlamentul European: ”Am băgat frica în ei”. Metsola i-a cerut de mai multe ori să încheie VIDEO
  2. Toți producătorii de energie din țară, băgați de urgență în ședință de ministrul Sebastian Burduja
  3. Conflict în PSD. Un fost secretar de stat îl acuză pe Claudiu Manda pentru demiterea sa din Guvern și pierderea funcției de viceprimar la Craiova: „M-a făcut magistral”
  4. Cine îi înlocuiește pe Gabriela Firea, Vasile Dîncu, Diana Șoșoacă și Claudiu Tîrziu în Senatul României
  5. Mircea Geoană la 5 ani de la desemnarea ca adjunct NATO: „Mă pregătesc cu ambiţie pentru următorul capitol al carierei mele”
  6. Nicușor Dan clarifică termenul „cretini” folosit într-o postare pe Facebook: „Îşi petrec timpul în a vedea ce pot să facă împotriva primarului”
  7. Dacian Cioloș a anunțat că se retrage din politica de partid: „Am nevoie să mă reîncarc făcând lucruri, nu doar vorbind despre ele”
  8. Diana Șoșoacă a ieșit în evidență de la prima ședință a Parlamentului European. "Am adus și tămâie, da, cu esență de trandafir și o să dăm"
  9. Încă 250 de tramvaie noi vor fi cumpărate în București. Suma uriașă care va fi plătită pentru ele, din fonduri europene
  10. Pericolul atacurilor violente asupra politicienilor: „Partidele devin tot mai radicale. Se propagă un discurs al urii”