Silviu Prigoana, desemnat "Pericol legislativ in actiune"

Duminica, 02 Ianuarie 2011, ora 08:40
3625 citiri
Silviu Prigoana, desemnat "Pericol legislativ in actiune"
Foto: inpolitics.ro

Deputatul PD-L Silviu Prigoana a primit, de la Alianta pentru o Romanie Curata, premiul "Pericol legislativ in actiune", pentru initiative trasnite.

Transformarea Casei Poporului in mall, legalizarea prostitutiei, taierea salariilor preotilor din bugetul de stat, desfiintarea TVR3 si TVR info, suspendarea ziarelor si inlocuirea denumirii de "rrom" cu "tigan" sunt cateva dintre propunerile lui Prigoana, aminteste Evenimentul Zilei.

Prigoana a lansat un proiect de lege potrivit caruia Casa Poporului sa fie transformata in mall, iar senatorii si deputatii sa fie "transferati" in sediul Bibliotecii Nationale.

El a continuat cu legalizarea prostitutiei. Astfel, potrivit initiativei, prostituatele s-ar transforma in persoane fizice autorizate, iar bordelurile in societati comerciale cu tarifele la vedere. Nici de aceasta data, PDL-istii n-au fost prea entuziasti, lui Prigoana ramanandu-i doar sa se multumeasca cu sprijinul sotiei, Adriana Bahmuteanu.

Deputatul a mai avut o initiativa controversata: modificarea legii CNA astfel incat Consiliul sa acorde licentele pentru tiparirea sau gazduirea pe servere a publicatiilor si chiar sa decida suspendarea lor.

Dupa alte doua propuneri privind desfiintarea TVR 3 si TVR Info si scoaterea salariilor preotilor din bugetul de stat, pe final de an, Silviu Prigoana a venit cu o noua initiativa legislativa in care sustinea inlocuirea denumirii de "rrom" cu cea de "tigan". Demersul sau a starnit protestul societatii civile, iar presedintele Traian Basescu a declarat ca nu este de acord cu ea.

#Silviu Prigoana legi trasnite, #initiative legislative Silviu Prigoana, #Prigoana pericol legislativ , #deputat