Silviu Prigoana, internat de urgenta la Spitalul Floreasca

Joi, 05 August 2010, ora 11:19
9849 citiri
Silviu Prigoana, internat de urgenta la Spitalul Floreasca

Deputatul Silviu Prigoana a fost internat joi dimineata, la Spitalul de urgenta Floreasca din Capitala, din cauza unor probleme cardiace.

Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, Radu Macovei, a declarat pentru Mediafax ca Silviu Prigoana a mers, joi dimineata, din Camera de Garda direct la Laboratorul de angiografie, unde i-au fost montate stenturi.

Honorius Prigoana, fiul deputatului, care se afla la intrarea in sectia in care a fost internat Silviu Prigoana, a declarat pentru agentia citata ca tatal lui a venit singur la spital.

"Starea lui este foarte buna", a mai spus Honorius Prigoana.

Supranumit Regele Gunoaielor, Silviu Prigoana este unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania. In decembrie 2008 a fost ales deputat PD-L de Bucuresti, dar in mai 2010 si-a dat demisia din partid, nu si din Parlament, dupa ce democrat-liberalilor li s-a cerut de catre conducerea partidului sa aleaga intre afaceri si functii de demnitate publica.

Nascut pe 22 decembrie 1963, la Gherla, judetul Cluj, Prigoana are o relatie cu vedeta de televiziune Adriana Bahmuteanu, cu care are si un baiat, Maximus. Dintr-o casatorie anterioara, mai are doi fii, Honorius si Silvius.

#Silviu Prigoana internat, #Silviu Prigoana spital, #Silviu Prigoana preinfarct , #deputat