Silviu Prigoana se simte bine, dupa infarct

Joi, 05 August 2010, ora 19:54
5605 citiri
Silviu Prigoana se simte bine, dupa infarct
Foto: Arhiva

Starea de sanatate a lui Silviu Prigoana s-a imbunatatit, dupa ce i s-a montat un stent pentru desfundarea unei artere care alimenteaza cu sange muschiul inimii, potrivit oficialilor Spitalului Universitar de Urgenta Floreasca.

Diagnosticul primit de deputat a fost infarct miocardic acut, pentru care a fost tratat cu angioplastie per primam (s-a montat un stent), se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Spitalului Floreasca.

Initial, medicii declarasera ca Silviu Prigoana avea angina pectorala.

Silviu Prigoana, internat de urgenta la Spitalul Floreasca

Potrivit doctorului Cristian Preda, citat de Mediafax, interventia a fost realizata sub control angiografic, iar pacientul se simte bine, aflandu-se in salonul postoperator, unde va ramane cateva zile sub monitorizare.

Adriana Bahmuteanu, sotia deputatului, a declarat, pentru Adevarul, ca Prigoana nu a mai avut probleme cu inima pana in prezent.

"A fost in mai si si-a facut analizele in Germania si a iesit totul bine. Cred ca de la caldura i s-a facut rau pentru ca el suporta foarte greu canicula", a spus Bahmuteanu.

Sotia lui Prigoana a adaugat ca nu avea motive de suparare si nu era stresat, mai ales ca se afla in vacanta parlamentara.

#Silviu Prigoana infarct, #Silviu Prigoana internat , #deputat
Comentarii
Poza sanziana
sanziana
rank 5
"Cred ca de la caldura i s-a facut rau pentru ca el suporta foarte greu canicula", a spus Bahmuteanu".
Poza Gonzagues
Gonzagues
rank 5