Prigoana: "Sa se bucure poporul roman ca n-am pus-o pe Bahmuteanca pe lista"

Miercuri, 30 Decembrie 2009, ora 00:27
4158 citiri
Prigoana: "Sa se bucure poporul roman ca n-am pus-o pe Bahmuteanca pe lista"

Deputatul PDL Silviu Prigoana a afirmat marti seara ca poporul roman ar trebui "sa se bucure" ca nu si-a pus si sotia "pe lista", comentand astfel situatia candidaturii fiului sau, Honorius, si mentionand ca un copil nu trebuie "sa stea in scaune cu rotile" daca tatal sau este om politic.

Intrebat daca sotia sa, Adriana Bahmuteanu, intentioneaza sa candideze vreodata, Silviu Prigoana a raspuns: "Sa se bucure poporul roman ca n-am pus-o pe Bahmuteanca pe lista". "La urmatoarele alegeri, soacra si cu Bahmuteanca si cu Maximus pe lista, pentru ca nu se mai poate trai in tara asta", a continuat ironic Prigoana.

Afirmatiile au fost facute in cadrul unei emisiuni la Realitatea Tv, avandu-l ca invitat si pe Honorius Prigoana, emisiune in care tatal a intervenit telefonic pentru a da lamuriri despre candidatura fiului sau.

"Eu nu cred ca, daca tatal unui copil din Romania e om politic, om de afaceri sau ceva, neaparat copilul lui sa stea in scaune cu rotile, sa le curga bale din gura", a sustinut Silviu Prigoana. In opinia sa, Honorius Prigoana, pana in acest moment, este recomandat de "cartea lui politica" pentru a candida.

Deputatul PDL a mai comentat ca nu a fost de acord cu faptul ca fiul sau candideaza, sustinand ca presa si opinia publica din Romania nu ar fi suficient de mature "sa inteleaga ca Honorius da de fapt un examen in fata electoratului, nu e numit deputat instantaneu".

Pe de alta parte, reamintidu-i-se de o declaratie a sa, potrivit careia nu i se pare corect ca o persoana sa poata vota la 18 ani, dar sa nu poata si candida la acea varsta, Silviu Prigoana a recunoscut afirmatia, dar a negat ca ar fi intentionat modificarea legii, astfel incat fiul sau sa poata candida la europarlamentarele din 2008.

Silviu Prigoana a dorit sa dea exemplul de reusita al unor tineri care au studiat in strainatate si s-au intors in tara, dar a gresit numele ministrului. "Dl Funieru (Funeriu, n.r.) e un cetatean roman care a studiat in strainatate si astazi a ajuns ministru. Domnul Funieru, care (sic!) ta-su nu a fost deputat al Romaniei ca sa ajunga ministru al Romaniei", s-a referit deputatul PDL la ministrul Educatiei.

Honorius Prigoana, care si-a depus luni seara candidatura pentru Colegiul 1 pentru Camera Deputatilor din partea PDL, a declarat ca principalul sau atu este ca, desi este tanar, a muncit mult, de la 12 ani, ca are studii care au "cantarit in decizia" PDL si ca isi va finanta singur campania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Silviu Prigoana candidatura Honorius, #Prigoana Bahmuteanu liste parlament , #Honorius Prigoana