Silviu Prigoana ataca Politia Romana

Marti, 01 Iulie 2008, ora 08:45
4204 citiri
Silviu Prigoana ataca Politia Romana

Dupa ce fiul sau Honorius a fost surprins la volan, desi nu-si recuperase carnetul de conducere dupa o suspendare de trei luni, Silviu Prigoana s-a dezlantuit la adresa Politiei Romane.

El acuza organele de ordine de coruptie si de faptul ca isi fac reclama gratuita pe spinarea sa, informeaza "Libertatea" in editia online de marti.

"Daca a gresit, atunci sa plateasca. Eu i-am spus sa isi ia elicopter. Costa la fel si nici nu il mai prindea radarul. Asa-i trebuie fiului meu daca a vrut Lamborghini", si-a inceput, ironic, Prigoana tirul impotriva politistilor.

"Problema sunt eu, nu fiul meu. Au zis: hai sa il prindem pe fiul lui Prigoana ca nu are permis. Acum trei zile, cand a primit amenda pentru exces de viteza, nu era permisul suspendat?! Fiul meu are permis si in SUA, iar in Romania si-a luat permisul pe bune, ca nu l-a luat la Pitesti.

Sunt 4.000 de infractori pe soselele patriei cu permise luate la Pitesti, dar pe ei nu ii vede Politia Romana. Ma bucur ca nu platesc impozite de pomana si ca politia isi face treaba. Daca au ceva personal cu mine, il astept pe domnul Ciocan la mine", mai spune Prigoana.

"Am eu grija de politistii astia care se ocupa de familia mea. Sunt de un mitocanism fara margini. Sa nu ma confunde cu Tiriac, ca fiul meu nu e drogat si nici nu bea. Daca sunt corecti, sa fie corecti cu toata lumea. Sunt umilit pe banii mei in Romania", a incheiat Prigoana.

Încă o medalie fantastică pentru România, cu fiul lui Mihai Covaliu în echipă
Încă o medalie fantastică pentru România, cu fiul lui Mihai Covaliu în echipă
Echipa masculină de sabie juniori a României a cucerit sâmbătă, la Riad, în Arabia Saudită, medalia de argint a probei, în cadrul Campionatelor Mondiale de Scrimă pentru cadeţi şi...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Silviu Prigoana, #fiu, #Politia Romana , #Honorius Prigoana