Prigoana: As candida la o functie in PDL doar daca mi s-ar cere

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 17:27
1763 citiri
Prigoana: As candida la o functie in PDL doar daca mi s-ar cere
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat vineri ca ar candida la o functie de conducere la urmatoarea conventie a partidului doar daca i s-ar propune.

"Nu (nu candidez, n.red.), pentru ca nu am solicitare in sensul asta! Ar fi o alta discutie(daca i s-ar propune, n.red.), eu am mai candidat odata la postul de vicepresedinte si nu am iesit, asta inseamna ca nu ma doresc colegii mei si nu are rost sa mai candidez odata", a spus Silviu Prigoana pentru NewsIn.

Mentionand ca nu se afla in Capitala, Prigoana a explicat ca nu a discutat cu colegii de partid dupa terminarea Colegiului Director si nu a vrut sa comenteze hotararile luate joi in PDL deoarece "e vorba de constiinta lor si sa comenteze ei".

"Eu mi-am indeplinit misiune, nu fac parte din board-ul partidului si nu e treaba mea, o sa ma uit la televizor cand se dau rezultatele, atata tot, in rest nu ma intereseaza declaratiile nimanui. Nu e parerea mea sa comentez gesturile colegilor mei de partid, am inteles ca si-au dat demisia, demisia e gest unilateral, nu am de ce sa comentez gestul lor, e vorba de constiinta lor si sa comenteze ei, eu nu pot sa fiu comentator pe constiinta cuiva, daca ei asa au considerat de cuviinta, asta e", a mai adaugat pedelistul.

Cat despre alegerile din toamna si venirea lui Mihai-Razvan Ungureanu in partid, Prigoana spune ca acesta nu poate ocupa momentan o functie de conducere si "nu isi da seama" daca interventia lui ar ajuta cu ceva.

"Nu imi dau seama (daca ajuta venirea lui MRU in PDL, n.red.), acolo sunt oameni in partidul ala (PDL, n.red.) care sunt de la infiintarea partidului pana in momentul de fata si nu stiu daca Razvan Ungureanu, prin statut, ar putea ocupa o functie de conducere, sunt niste reguli in partidul asta ca in orice partid. Eu am inteles ca si-a dat saptamana trecuta demisia din PNL, deci nu e membru de partid PDL cu o vechime statutara sa poata ocupa o functie", a conchis Prigoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Prigoana candidatura PDL, #Prigoana Mihai Razvan Ungureanu , #PDL