Prigoana, despre colegii escroci, prostitutie pentru handicapati si parlamentarii saraci

Luni, 12 Septembrie 2011, ora 21:09
5489 citiri
Prigoana, despre colegii escroci, prostitutie pentru handicapati si parlamentarii saraci
Foto: B1 TV

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, luni seara, ca parlamentarii sunt toti niste escroci, asa cum mai spusese, si a dat drept exemplu votul pentru legalizarea prostitutiei, unde "colegi si prieteni" de-ai lui l-au mintit.

Prigoana a mai spus, luni seara, la B1 TV, ca e pentru modelul german de legalizare a prostitutiei, in care handicapatilor si bolnavilor psihic li se platesc sedinte sexuale de catre stat.

Fostul om de afaceri a mai vorbit si despre "parlamentarii care vin cu oala de sarmale" la munca, din cauza faptului ca nu au foarte multe mijloace materiale.

Colegi, prieteni, niste escroci

"Banuiesc ca da, suntem toti escroci, daca am spus lucruri si nu le-am dus la indeplinire", a spus Prigoana, intrebat despre o declaratie de-a sa mai veche.

"Cat timp vorbesc cu colegii mei si spun ca o votam si la vot se abtin sau e impotriva (...)cand imi spuneti mie o chestie si va razganditi, se cheama escrocherie (...) Nu mi-am dat seama ca o sa gasesc atatia escroci in Parlament, sa-mi spuna ca voteaza si nu voteaza. Prieteni de-ai mei, colegi de-ai mei, niste escroci", a mai declarat Prigoana.

El i-a criticat si pe colegii sai de partid, dar si pe membrii Opozitiei care nu au avut curajul sa voteze legea prostitutiei.

Prostitutie pentru handicapati

Silviu Prigoana a mai spus, in aceeasi emisiune, ca va insista cu legalizarea prostitutiei cu un proiect copiat dupa cel german. Acolo, a spus deputatul PDL, bolnavii psihici si locomotorii au platite din bugetul de stat doua vizite pe an la prostituate.

"Pentru prima data in istoria Parlamentului cand s-au abtinut la vot 140 de deputati. Oamenii n-au fost impotriva.

(...) Prin legislatia germana, toti bolnavii psihici si locomotori, au platit de stat doua intalniri pe luna cu fete sau baieti, in functie de orientarea lor", a declarat Prigoana.

El a vorbit si despre faptul ca, dupa intrarea in vigoare a Codului Penal, prostitutie e dezincriminata.

Parlamentarii cu oala de sarmale

In alta ordine de idei, Silviu Prigoana crede ca multi parlamentari au probleme financiare, mai ales dupa reducerea salariilor cu 25% si ca el e printre fericitii care au bani.

"Puteti sa ne plangeti de mila, vorbesc foarte serios. Eu sunt un caz special, restul nu sunt cazuri speciale. Eu am vazut oameni venind in Parlament cu oala de sarmale. E viata complicata si la parlamentari, nu e simplu", s-a aratat de parere Prigoana.

In opinia sa, e in regula ca parlamentarii sa aiba si afaceri, considerand ca doar in Coreea de Nord si in China parlamentarii nu au afaceri.

"Daca se autosuspendau toti ca mine din partid din cauza faptului ca au afaceri, ramanea sala de sedinte goala, plecau toti", a spus Prigoana.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Prigoana parlamentari escroci, #Prigoana prostitutie handicapati, #Prigoana parlamentari saraci , #PDL